Ολυμπιακός: Στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας εφόσον προκριθεί στους ομίλους του Europa League

Ύστερα από την ολοκλήρωση των τελευταίων αποτελεσμάτων για τα playoffs του Champions League, ο Ολυμπιακός εάν περάσει τον Απόλλωνα Λεμεσού θα τοποθετηθεί στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας για τους ομίλους του Europa League.

O Ολυμπιακός θα αναμετρηθεί με τον Απόλλωνα Λεμεσού το βράδυ της Πέμπτης (25//08, 22:00, MC Novasports.gr) για το εισιτήριο που οδηγεί στους ομίλους του Europa League. Η πρόκριση θα κριθεί στο φαληρικό γήπεδο καθώς οι δύο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες με 1-1 στο “ΓΣΠ Στάδιο”. Εφόσον οι “ερυθρόλευκοι” αφήσουν εκτός Europa League την κυπριακή ομάδα θα τοποθετηθούν στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας και η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (26/08, 14:00).

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ και η Ρέιντζερς προκρίθηκαν στους ομίλους του Champions League και έτσι ο Ολυμπιακός με 41.000 πόντους θα είναι η ομάδα που θα καλύψει την τελευταία θέση του πρώτου γκρουπ δυναμικότητας.

Αυτή η βαθμολογία τοποθετεί την ομάδα του Πειραιά και στο αντίστοιχο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας και στο Conference League χωρίς κάποιο συνδυασμό αποτελεσμάτων.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.