Αλμερία – Σεβίλλη 2-1 : Νίκη μετά από 15 χρόνια (hls)

Η Αλμερία πέτυχε την πρώτη νίκη της στην φετινή σεζόν επικρατώντας με 2-1 της Σεβίλλης. Την νίκησε σε εντός έδρας αγώνα μετά από δεκαπέντε χρόνια ενώ πέτυχε την πρώτη νίκη στην Λα Λίγκα μετά από επτάμισι χρόνια.

Καλή εκκίνηση κακό φινάλε

Στο πρωτο ημίχρονο η Σεβίλλη άρχισε εντυπωσιακά το παιχνίδι και πίεσε την Αλμερία. Θα μπορούσε να σκοράρει στα τριάντα δευτερολεπτα αλλά ο Λαμέλα δεν κατάφερε να νικήσει σε τετ-α-τετ τον Φερνάντο.

Τα στιγμιότυπα του αγώνα

Η ομάδα του Λοπετέγκι έχασε κι άλλες ευκαιρίες αλλά στο 30ο λεπτό από σέντρα του Τέλες, ο Όλιβερ Τόρες με κεφαλιά έδωσε δίκαια το προβάδισμα στην Σεβίλλη.

Στο 42ο λεπτό του αγώνα ομως ο Νιανζού έχασε εντελώς τον Ραμαζάνι, ο οποίος πήρε την μπάλα και νίκησε σε τετ-α-τετ τον Μπόνο για το 1-1.

Σαντίκ και ιστορική ανατροπή

Η Αλμερία μπήκε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο. Έφτιαξε πρώτη ευκαιρίες και εν τέλει γύρισε το ματς με σκόρερ τον Σαντίκ (55′).

Στο τελευταίο τέταρτο προσπάθησε να κρατήσει το αποτέλεσμα η ομάδα του Ρούμπι και η Σεβίλλη ρίσκαρε.

Βρήκε μια καλή φάση αλλά ο Ραφα Μιρ ήταν αστοχος με κεφαλιά (88′). Η Αλμερία νίκησε μετά από 15 χρόνια σε εντός έδρας αγώνα την Σεβίλλη η οποία μετά από τρεις αγωνιστικές ακόμη δεν έχει νίκη.

Αλμερία (5/3/2) : Φερνάντο – Πόθο (74′ Μέντες), Καΐκι (74′ Τσούμι), Έλι, Μπάμπιτς, Ακιέμε – Ρομπερτόνε (82′ Κούρο Σάντσεθ), Εγουάρας (46′ Ντε λα Χοθ), Σάμου – Ραμαζάνι (80′ Μπαπτιστάο), Σαντίκ

Σεβίλλη (4/4/2) : Μπόνο – Νάβας (65′ Οκάμπος), Νιανζού, Ρέκικ (58′ Κάρμονα), Τέλες – Φερνάντο, Χορδάν (58′ Ντιλέινι), Όλιβερ (58′ Ίσκο), Πάπου Γκόμες – Λαμέλα (65′ Εν Νεσίρι), Ράφα Μιρ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.