ΠΑΟΚ: “Έξω” ο Τέιλορ πάει καλά και το …. δείχνει! (pic)

Σε βασικό κι αναντικατάστατο στέλεχος της Σαχτάρ Ντόνετσκ εξελίσσεται ο βραζιλιάνος, πρώην ακραίος αμυντικός του "Δικεφάλου"

Μπορεί στον ΠΑΟΚ οι …. “πτήσεις” του να ήταν τόσο …. χαμηλές ώστε να οδηγηθεί στην έξοδο, στη Σαχτάρ Ντόνετσκ όμως τα πάει περίφημα! Ο λόγος για τον Λούκας Τέιλορ.

Ο 27χρονος βραζιλιάνος ακραίος αμυντικός, που τον περασμένο Ιούνιο παραχωρήθηκε ως δανεικός από την ομάδα του Δικεφάλου στη Σαχτάρ Ντόνετσκ, εξελίσσεται σε βασικό κι αναντικατάστατο στέλεχος της ουκρανικής ομάδας, που χθες το βράδυ πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση μέσα στη Λειψία επικρατώντας 4-1 της γερμανικής ομάδας, στην 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, λίγες ώρες μετά την εντυπωσιακή νίκη που οδήγησε στην απομάκρυνση του 36χρονου Ιταλού τεχνικού της γερμανικής ομάδας, Ντομένικο Τεντέσκο, μοιράστηκε σκέψεις και συναισθήματα με τους διαδικτυακούς του ακόλουθους σημειώνοντας τα εξής: «Τι υπέροχο ντεμπούτο στo Champions League! Απερίγραπτο συναίσθημα. Σας ευχαριστώ όλους. Ξεκινήσαμε από χαμηλά και τώρα, είμαστε εδώ».

Αξίζει να σημειωθεί πως εφόσον μετάσχει στο 50% των αγώνων της η Σαχτάρ θα τον αποκτήσει οριστικά κι ο ΠΑΟΚ θα καρπωθεί το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των τριακοσίων χιλιάδων ευρώ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.