Ο προπονητής της Σέλτικ, Άγγελος Ποστέκογλου, εξετάζεται σοβαρά από τη Μπράιτον, η οποία ψάχνει νέο τεχνικό για τον πάγκο της. Οι «γλάροι» αναζητούν την κατάλληλη λύση μετά την απόφαση του Γκρέιαμ Πότερ, να ενταχθεί στην Τσέλσι με πενταετές συμβόλαιο.

Το βράδυ του Σαββάτου προέκυψαν αναφορές ότι οι Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι, πρώην τεχνικός της Σαχτάρ και της Σασουόλο, ήταν ο κύριος υποψήφιος για τον ρόλο και ότι μια κίνηση για τον Ποστέκογλου φαινόταν απίθανη. Ωστόσο, σύμφωνα με τους «Times», το αφεντικό της Σέλτικ είναι σταθερά στο «κάδρο» για τον ρόλο.
Ο Ελληνοαυσταλός τεχνικός ανέλαβε την Σέλτικ το καλοκαίρι του 2021 και απόλαυσε μια υπέροχη πρώτη σεζόν στον σύλλογο, με την κατάκτηση της Premiership και του League Cup.

Υποστηρίζεται από αγγλικά Μέσα ότι οι «γλάροι» έχουν εντυπωσιαστεί από τις πληροφορίες που έλαβαν γύρω από τον Αυστραλό προπονητή, όχι μόνο λόγω των επιτευγμάτων του εντός γηπέδου, αλλά και του τρόπου με τον οποίο χειρίζεται την πίεση κατά τη διάρκεια μιας έντονης σεζόν στο «Parkhead». Οι διοικούντες της Μπράιτον εντυπωσιάστηκαν επίσης, από την επιτυχία του στις μεταγραφές, ένα βασικό μέρος της φιλοσοφίας του συλλόγου, καθώς προσπαθεί να «χτίσει» ένα επιτυχημένο μέλλον.