Σε ανοδική πορεία η Εσπανιόλ

Το καλό της σερί συνέχισε η Εσπανιόλ που ξεπέρασε με 2-0 το εμπόδιο της Ρεάλ Σοθιεδάδ για την 7η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβισιόν και πήρε βαθμολογική ανάσα.

Το καλό της σερί συνέχισε η Εσπανιόλ που ξεπέρασε με 2-0 το εμπόδιο της Ρεάλ Σοθιεδάδ για την 7η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβισιόν και πήρε βαθμολογική ανάσα.


Οι Καταλανοί μετρούν τέσσερα παιχνίδια αήττητοι (2 νίκες, 2 ισοπαλίες) και βρίσκονται πλέον στους 9 βαθμούς (8η θέση) τρεις λιγότερους από την προνομιούχο (ευρωπαϊκή) έκτη θέση.


Πέντε αγωνιστικές μακριά από τη νίκη βρίσκονται οι Βάσκοι της Σοθιεδάδ, που έχουν να φύγουν με το τρίποντο από τον αγωνιστικό χώρο, από τις 31 Αυγούστου και τη μεγαλειώδη νίκη τους απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης (4-2), έχοντας μόλις 5 πόντους.


Το σκορ στο «Κορνεγιά Ελ Πρατ» άνοιξε ο Λούκας στο 7′ μετά την ασίστ του Γκαρθία, με την Εσπανιόλ να αφήνει την κατοχή της μπάλας στην ανούσια Σοθιεδάδ στη συνέχεια. Το 1-0 πάντως, δεν άλλαξε μέχρι το δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Στουάνι έγραψε το τελικό 2-0.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.