Ρεάλ Μαδρίτης – Οσασούνα 1-1 : Τέλος στο απόλυτο (hls)

Η Οσασούνα έγινε η πρώτη ομάδα που κόβει βαθμούς φέτος από την Ρεάλ Μαδρίτης. Πήρε δίκαια ισοπαλία 1-1 στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου. Μαζί στην κορυφή Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρσελόνα.

Η τύχη βοηθά τους ισχυρούς

Για τριάντα-πέντε λεπτά στο πρώτο ημίχρονο η Οσασούνα ήταν η μοναδική ομάδα που απειλούσε στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου αλλά ήταν άστοχη.

Ο Άμπντε είχε την καλύτερη στιγμή (33′) και απαντησε ο Μπενζεμά για την βασίλισσα όμως το δύσκολο σουτ που δοκίμασε έφυγε άουτ (37′).

Στο 42ο λεπτό όμως η τύχη βοήθησε τους Μαδριλένους καθώς ο Βίνι έκανε σέντρα, η μπάλα πέρασε από όλους και με τα φάλτσα που είχε κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0 στο ημίχρονο.

ΤΑ HIGHLIGHTS ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

Αυτή η Οσασούνα δεν τα παρατάει

Με την εκκίνηση του δευτέρου ημιχρόνου η Οσασούνα ισοφάρισε με καταπληκτική κεφαλιά του Κίκε Γκαρθία (50′) και από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι άρχισαν να πιέζουν ξανά.

Στο 77ο λεπτό η Ρεάλ Μαδρίτης κερδισε πέναλτι και κόκκινη κάρτα του Ντάβιντ Γκαρθία όμως ο Μπενζεμά, στην επιστροφή του στα γήπεδα, αστόχησε στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 81ο λεπτό ο Γαλλος σκόραρε από θέση οφσάιντ και το γκολ δεν μέτρησε ενώ τρεις – τέσσερις φάσεις ως το τέλος δεν έφεραν το γκολ της νίκης.

Πρώτη απώλεια βαθμών φέτος για την Ρεάλ που έχει συγκάτοικο στην κορυφή πλέον την, Μπαρτσελόνα.

Ρεάλ Μαδρ. : Λούνιν – Καρβαχάλ (Μαριάνο), Ρούντιγκερ, Άλαμπα, Μεντί (Μιλιτάο) – Τσουαμένι (Καμαβινγκά), Θεμπάγιος (Βαλβέρδε), Κρόος (Ασένσιο) – Ροντρίγκο, Βίνι, Μπενζεμά

Οσασούνα : Ερέρα – Βιδάλ (Πένια), Ουνάι, Γκαρθία, Κρουζ – Τορό, Μονκαγιολά (Αριδάνε), Μπράσανατς (Σάντσεθ) – Μόι Γκόμεθ, Άμπντε (Αϊμάρ), Κίκε (Μπούντιμιρ)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.