Ντόρτμουντ-Σεβίλλη 1-1: Παράταση στην πρόκριση για τους Βεστφαλούς (hls)

Την ευκαιρία να προκριθεί στους 16 του Champions League έχασε η Ντόρτμουντ, η οποία έμεινε στο 1-1 με την Σεβίλλη στο "Βεστφάλεν".

Η Ντόρτμουντ έβαλε τέσσερα γκολ στη Σεβίλλη στην Ανδαλουσία, όμως μπροστά στο κοινό της δεν μπόρεσε να την κερδίσει και δεύτερη φορά, μένοντας στο 1-1 που δεν της επιτρέπει να πανηγυρίσει την πρόκριση στους 16 του Champions League με το τέλος της 4ης αγωνιστικής.

Οι Ανδαλουσιάνοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 18ο λεπτό, όταν από εξαιρετικό φάουλ του Ράκιτιτς, ο Νιανζού με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κόμπελ που επέστρεψε από τον τραυματισμό του.

Η απάντηση της Μπορούσια ήρθε στο 35ο λεπτό, με τον Μενιέ να κάνει το γύρισμα και τον Μπέλιγχαμ να σκοράρει με προβολή πετυχαίνοντας το τέταρτο γκολ στη φετινή διοργάνωση.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα η Ντόρτμουντ έφτασε τους 7 βαθμούς, με τη Σεβίλλη να παίρνει τον δεύτερο της πόντο στον 7ο όμιλο του Champions League.

Αν η Μπορούσια την επόμενη αγωνιστική πάρει έναν βαθμό στην έδρα της Κοπεγχάγης παίρνει και μαθηματικά την πρόκριση στους 16 της διοργάνωσης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.