Ολυμπιακός: Ψάχνει αποτέλεσμα στη Γερμανία κόντρα στη Φράιμπουργκ

Ο Ολυμπιακός θέλει τη νίκη στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Φράιμπουργκ, προκειμένου να εξασφαλίσει τη συμμετοχή στο Europa Conference League (22:00).

Οι «ερυθρόλευκοι» θα παραταχθούν στο συγκεκριμένο ματς με αρκετές απουσίες, καθώς ο Μίτσελ δεν υπολογίζει στους Παπασταθόπουλο, Σισέ, Βρσάλικο και Μαρσέλο. Επίσης, εκτός είναι και οι παίκτες, που δεν έχουν δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα της ομάδας.

Ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με 4-3-3 στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και τον Πασχαλάκη στην εστία. Οι Ντόι και Μπα και θα είναι οι δυο στο κέντρο της άμυνας, με τους Ρέαμπτσιουκ και Άβιλα στα άκρα της άμυνας. Οι Εμβιλά, Κουντε και Ινμπομ θα είναι οι τρεις κεντρικοί χαφ, με τον Μασούρα, Γκάρι Ροντρίγκες και Ελ Αραμπί να αποτελούν την επιθετική τριάδα.

Από την άλλη πλευρά, οι Γερμανοί θα παραταχθούν με τους Φλέκεν, Σιλντίλια, Γκίντερ, Λίνχαρτ, Γκουντέρ, Χέφλερ, Έγκεσταϊν, Γκρίφο, Ντοάν, Κιερέ και Γκρέγκοριτς.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Κρίστο Τόιβερ (Εσθονία), με βοηθούς τους συμπατριώτες του Καρολίν Καϊβόγια και Στεν Κλάασεν. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Γιούρι Φίσερ και στο VAR ο Φενταγί Σαν. Αυτή θα είναι η 21η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με γερμανική ομάδα. Στις προηγούμενες έχει πέντε νίκες επί των Βέρντερ Βρέμης (2), Ντόρτμουντ, Λεβερκουζεν και Χέρτα Βερολίνου. Το μοναδικό διπλό των «ερυθρόλευκων» ήταν τον Οκτώβριο του 2007 στη Βρέμη.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδος θα έχουν στραμμένη την προσοχή τους και στον αγώνα της Ναντ με την Καραμπάγκ, όπου δε θέλουν νίκη της γαλλικής ομάδας, προκειμένου να μη χαθεί η τρίτη θέση του ομίλου, που οδηγεί στο Europa Conference League. Στην τελευταία αγωνιστική, ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» τη γαλλική ομάδα.

Η βαθμολογία:

  1. Φράιμπουργκ 12
  2. Καραμπάγκ 7
  3. Ναντ 3
  4. Ολυμπιακός 1


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.