H Ιταλική ομοσπονδία απέρριψε το αίτημά της Μόντσα για αναβολή του αγώνα Μπολόνια (31/10), αλλά θα φορέσει ειδικές φανέλες για τον Πάμπλο Μάρι.

Πριν από την έναρξη της αναμέτρησης κόντρα στη Μπολόνια για την 12η αγωνιστική στη Serie A, θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή για τον ταμία που σκοτώθηκε στην επίθεση στο σούπερ μάρκετ. Ο Ισπανός αμυντικός της ιταλικής ομάδας, δανεικός από την Άρσεναλ, ψώνιζε με τη σύζυγό του και το μικρό παιδί τους όταν μαχαιρώθηκε στην πλάτη από έναν άγνωστο που είχε βγάλει ένα μαχαίρι από τα ράφια.

Ο 46χρονος δράστης μαχαίρωσε άλλους πέντε, σκοτώνοντας τον ταμία. Ο Μόντσα είχε ζητήσει να αναβληθεί ο αγώνας όμως η Lega Serie A αρνήθηκε και ο σύλλογος θα τον τιμήσει με ειδική φανέλα που θα γράφει το όνομά του στο πίσω μέρος και ένα μήνυμα στο μπροστινό μέρος που τον προτρέπει να αναρρώσει γρήγορα.

Αναμένεται να μείνει εκτός για τρεις μήνες μετά την επέμβαση, καθώς βγήκε από το νοσοκομείο σήμερα (30/10) το πρωί. Νωρίτερα η Άρσεναλ αφιέρωσε επίσης τα πέντε γκολ της στην Πρέμιερ Λιγκ εναντίον της Νότιγχαμ Φόρεστ στον Πάμπλο Μάρι.