Εκτός ο Μέντες για τον… τελικό με PSV

Δεν κατάφερε να προπονηθεί ούτε την Τρίτη ο Ντέιβιντ Μέντες και έμεινε εκτός αποστολής για τον κρίσιμο αγώνα με την PSV στο Αϊντχόβεν.

Δεν κατάφερε να προπονηθεί ούτε την Τρίτη ο Ντέιβιντ Μέντες και έμεινε εκτός αποστολής για τον κρίσιμο αγώνα με την PSV στο Αϊντχόβεν.

Ο Ολλανδός μέσος έκανε θεραπεία και θα κάνει πλέον προσπάθεια για να είναι έτοιμος στο Κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αν και φαίνεται ότι δύσκολα θα προλάβει την αναμέτρηση με τους «ερυθρόλευκους». Στην 20μελή αποστολή του Τριφυλλιού δεν βρίσκεται και το όνομα του τραυματία Μπεργκ, ενώ εκτός έμειναν ακόμα οι Σπυρόπουλος, Μπαϊράμι, Μπερίσα και Σταματάκης.

Στην τελευταία προπόνηση επί ελληνικού εδάφους πριν το ματς με την Αϊντχόβεν, το πρόγραμμα που ακολούθησαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού περιλάμβανε αρχικά ζέσταμα, στη συνέχεια ασκήσεις με πάσες, ακολούθως ασκήσεις κυκλοφορίας και τέλος οικογενειακό δίτερμα με έμφαση στην τακτική. Ο Μπεργκ συμμετείχε στο πρόγραμμα της ομάδας και απείχε από τα παιχνίδια, ενώ μετά το τέλος της προπόνησης ο Γιάννης Αναστασίου ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή για το παιχνίδι με την PSV, στην οποία συμπεριλαμβάνονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Μπούρμπος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Ρισβάνης, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Νάνο, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Ντίνας, Πράνιτς, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης, Κλωναρίδης και Μπούι.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού θα «πετάξει» το πρωί της Τετάρτης με προορισμό τις Βρυξέλλες και στη συνέχεια θα μεταβεί οδικώς στο Αϊντχόβεν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.