Ρεάλ Μ. – Βαλένθια 1-1 παρ (4-3 πεν.): Μαδριλένικη πρόκριση στη «ρώσικη ρουλέτα»! (hls)

Η Ρεάλ νίκησε στα πέναλτι τη Βαλένθια στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας, παίρνοντας το εισιτήριο για τον τελικό του ισπανικού Σούπερ Καπ.

Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι θα αντιμετωπίσει στον τελικό τον νικητή του έτερου ημιτελικού ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μπέτις (Πέμπτη 21:00).

Η Ρεάλ άνοιξε το σκορ στο 39ο λεπτό, όταν ο Μπενζεμά κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα από τον Κέμερτ και το εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος.

Η Βαλένθια όμως απάντησε στο 47ο λεπτό, με τον Λάτο να βγάζει ωραία σέντρα από δεξιά και τον Λίνο να πετάγεται στο δεύτερο δοκάρι νικώντας τον Κουρτουά, με το 1-1 να μένει μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας.

Οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες στην παράταση, όμως οι δύο τερματοφύλακες Κουρτουά και Μαμαρντασβίλι στάθηκαν στο ύψος τους, με αποτέλεσμα η πρόκριση να κριθεί στα πέναλτι.

Εκεί, οι παίκτες της Ρεάλ ήταν απόλυτα εύστοχοι, ο Κέμερτ αντίθετα σούταρε άουτ αρχικά για τις «νυχτερίδες», στη συνέχεια ο Κουρτουά απέκρουσε την εκτέλεση του Γκαγιά και οι Μαδριλένοι πανηγύρισαν.

Η σειρά των πέναλτι (Ρεάλ – Βαλένθια):

Καβάνι 0-1
Μπενζεμά 1-1
Κέμερτ άουτ
Μόντριτς 1-2
Μορίμπα 2-2
Κρόος 3-2
Γκιγιαμόν 3-3
Ασένσιο 4-3
Γκαγιά απόκρουση Κουρτουά

Ρεάλ Μ. (Αντσελότι): Κουρτουά – Βάσκεθ (68′ Καρβαχάλ), Μιλιτάο (75′ Μεντί), Ρούντιγκερ, Νάτσο – Βαλβέρδε (106′ Θεμπάγιος), Κρόος, Καμαβινγκά (46′ Μόντριτς) – Ροντρίγκο (84′ Aσένσιο), Μπενζεμά, Βινίσιους.
Βαλένθια (Γκατούζο): Μαμαρντασβίλι – Κορέια, Κέμαρτ, Οζκακάρ, Γκαγιά – Λάτο (95′ Φουλκιέ), Μούσα (95′ Μορίμπα), Αλμέιδα (115′ Γκιγιαμόν), Κλάιφερτ (73′ Nτούρο) – Λίνο (82′ Πέρεθ), Καβάνι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.