Μπολόνια – Κρεμονέζε 1-1 : “Μισή” δουλειά, ένας πόντος… (hls)

Ισόπαλο 1-1 έληξε το ματς στη Μπολόνια, ανάμεσα στην τοπική ομάδα και την Κρεμονέζε για την 19η αγωνιστική της Serie A. Προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι με πέναλτι του Οκερέκε για να ισοφαρίσει με αυτογκόλ ο Κίρικες στο 55'

«Ξύπνησαν» στο 2ο ημίχρονο, μοχθώντας αμφότερες για τους τρεις βαθμούς όμως παρά τις προσπάθειές τους τόσο η Μπολόνια όσο και η ουραγός Κρεμονέζε – χωρίς νίκη έως τώρα στην Serie A και νέο προπονητή στον πάγκο, τον Νταβίντε Μπαλαρντίνι – εν τέλει έμειναν με τον μάλλον… «δίκαιο» πόντο της ισοπαλίας που όμως προφανώς δεν εξυπηρετεί τους βαθμολογικούς τους σκοπούς!
Στο πρώτο 45λεπτο το ματς του «Ρενάτο Νταλ’Άρα» δεν είχε καλό ρυθμό καθώς δεν υπήρξε ένταση, νεύρο και διάθεση για το κάτι παραπάνω από τις δύο ομάδες.
Στην επανάληψη η ομάδα της Κρεμόνα προσπάθησε να αιφνιδιάσει και δικαιώθηκε, κερδίζοντας πέναλτι σε χέρι του Ντομίγκες που μετέτρεψε σε γκολ ο Νιγηριανός Ορεκέκε στο 50′.
Η αντίδραση των «Τζιαλομπλού» ήταν σχετικά άμεση, φθάνοντας στην ισοφάριση – και με τη βοήθεια της τύχης – πέντε λεπτά αργότερα με αυτογκόλ του Κίρικες!
Ακολούθησε ένα συναρπαστικό παιχνίδι με διάθεση για το κάτι παραπάνω από τις δύο πλευρές! Περισσότερες φάσεις από τους γηπεδούχους, πιο επικίνδυνες από τους φιλοξενούμενους οι οποίοι παρά τις ανασταλτικές τους αδυναμίες έψαξαν το «χρυσό» γκολ δίχως όμως ούτε αυτοί να το καταφέρουν!

Μπολόνια (Τιάγκο Μότα) 4-3-3
Σκορούπσκι, Πος, Λυκογιάννης (79’ Καμπιάσο), Λουκουμί, Σουμαόρο, Ντομίγκες (79’ Σούτεν), Μόρο, Φέργκιουσον, Μπάροου (46’ Ζίρκζεε), Σοριάνο, Ορσολίνι

Κρεμονέζε (Νταβίντε Μπαλαρντίνι) 3-4-1-2
Καρνεσέκι, Φεράρι, Κίρικες, Βάσκες, Μεϊτέ, Καστανιέτι (61’ Καστανιέτι), Σεμίκολα, Βαλέρι (70’ Μποναγιούτο), Πίκελ, Οκερέκε (90’ Τσαντγιού), Τσιοφάνι (61’ Γκαϊάν)





Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.