Σαουθάμπτον-Γουλβς 1-2: Έπαιξε με τη φωτιά και “κάηκε” (hls)

Η ουραγός της βαθμολογίας Σαουθάμπτον αν και ήταν μπροστά στο σκορ μέχρι το 72' και έπαιζε με παίκτη παραπάνω από το 27', ηττήθηκε 2-1 στην έδρα της από την Γουλβς που πήρε βαθιά ανάσα.

Οι γηπεδούχοι καθοδηγούμενοι από τον εντυπωσιακό Σουλεμανά μπήκαν δυνατά στο ματς και έχασαν 2 ευκαιρίες στο πρώτο 20λεπτο, με τον Γκανέζο και τον Περόντ να μην καταφέρνουν να νικήσουν τον Σα.

Δε συνέβη όμως το ίδιο και στο 25′ όταν ο Αλκαράθ πήρε το τιμπάουντ μετά τη δική του προσπάθεια και με δεξί σουτ άνοιξε το σκορ, με το πρώτο του αγγλικό γκολ. Τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα για τους “Λύκους” όταν 2 λεπτά αργότερα ο Λεμινά αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία.

Στο 40′ ο Μπεντναρεκ σούταρε μέσα από την περιοχή με την μπάλα να κοντράρει και τις 2 ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με την Σαουθάμπτον να ελέγχει απόλυτα το ματς.

Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου ο Σουλεμανά έχασε 2 φορές την ευκαιρία να “κλειδώσει” το ματς και η Γουλβς βοηθούμενη από τις αλλαγές του Λοπετέγκι την τιμώρησε. Αρχικά ισοφάρισε στο 73′ με το αυτογκόλ του Μπέντναρεκ μετά την προσπάθεια του Τραορέ. Στη συνέχεια ο Γκόμεζ στην πρώτη του συμμετοχή με τη φανέλα της Γουλβς στο 87′ έγραψε το τελικό 1-2.

Η ομάδα του πλέον απέχει 5 βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού ενώ η Σαουθάμπτον έμεινε τελευταία με 15 βαθμούς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.