Μάντσεστερ Σίτι: Στηρίζει τον Χάαλαντ ο Μαχρέζ

Ο Ριγιάντ Μαχρέζ σχολίασε την ισοπαλία της Σίτι στη Γερμανία και έσπευσε να υπερασπιστεί τον Έρλινγκ Χάαλαντ, με αφορμή την όχι και τόσο καλή εμφάνιση του Νορβηγού κόντρα στη Λειψία.

«Στο τέλος του αγώνα, ο Γκουαρντιόλα είδε ότι ήμασταν θυμωμένοι και μας ζήτησε να ηρεμήσουμε. Είναι μόνο μία ισοπαλία και απομένουν 90 λεπτά στην έδρα μας. Είναι το Champions League και οι ομάδες είναι δυνατές. Και όταν δεν… σκοτώνεις το παιχνίδι, μπορεί να δεχθείς γκολ. Στο πρώτο ημίχρονο ελέγξαμε το παιχνίδι. Θέλαμε να το κάνουμε και στο δεύτερο, αλλά δεν τα καταφέραμε. Ήταν καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο.

Αλλά ακόμη κι έτσι, είχαμε ευκαιρίες, αλλά δεν «καθαρίσαμε» το ματς. Θέλουμε πάντα να κερδίζουμε, αλλά τελικά, η ισοπαλία εκτός έδρας δεν είναι τόσο άσχημη. Ο Χάαλαντ δεν παίρνει ποτέ πολλές μπάλες, είναι ένας επιθετικός για να τελειώνει τις φάσεις. Ο προπονητής θέλει να είναι περισσότερο στο παιχνίδι, αλλά είναι ένας γρήγορος και δυνατός επιθετικός. Είχε μια-δύο ευκαιρίες και ενόχλησε τον αντίπαλο. Αλλά δεν είναι για να παίρνει 70 μπάλες στον αγώνα, δεν είναι αυτός ο ρόλος του», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μαχρέζ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.