Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου της Μπάγερν Μονάχου πριν από τη μεγάλη "μάχη" της Τετάρτης με την Παρί Σεν Ζερμέν, ο Τόμας Μίλερ εξήγησε ότι οι Βαυαροί έχουν καταστρώσει ένα σχέδιο για να περιορίσουν τον πιθανό αντίκτυπο του Κιλιάν Εμπαπέ στο παιχνίδι, με τον Γάλλο αυτή τη στιγμή να βρίσκεται στην καλύτερη φόρμα του.

Ο Γερμανός επιθετικός ήταν γεμάτος επαίνους για τον Γάλλο σταρ, ο οποίος έγινε ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών της Παρί Σεν Ζερμέν απέναντι στη Ναντ το βράδυ του Σαββάτου. Ο δύο φορές νικητής του Champions League ωστόσο πιστεύει ότι η ομάδα του έχει βρει το κλειδί για να σταματήσει τον Εμπαπέ:

«Η εκρηκτικότητά του, η λήψη αποφάσεων, είναι όλα αποτελεσματικά και μου αρέσει αυτό. Νομίζω ότι όλος ο κόσμος λατρεύει να τον παρακολουθεί. Αλλά αν το σχέδιό μας λειτουργήσει, δεν θα διασκεδάσει αύριο».
Ο Εμπαπέ είχε άμεση επίδραση, παίζοντας ως αλλαγή στον πρώτο αγώνα, στην επιστροφή μετά από τον τραυματισμό του, αλλάζοντας την εικόνα του αγώνα καθώς η Παρί Σεν Ζερμέν άρχισε να επιτίθεται περισσότερο μετά το γκολ του Κομάν. Ο Γάλλος διεθνής πέτυχε δύο γκολ τα οποία ακυρώθηκαν με την επέμβαση του VAR.

Ο Γάλλος επιθετικός, που σημείωσε επίσης δύο γκολ στη νίκη της ομάδας του στο “Classique” επί της Μαρσέιγ πριν από δύο εβδομάδες, θα είναι αναμφίβολα ο άνθρωπος που θα παρακολουθήσει κανείς την Τετάρτη, ακόμα κι αν η Μπάγερν ισχυρίζεται ότι έχει βρει τα αδύνατα σημεία του.