Ο άσος της Γιουβέντους μπήκε στον αγωνιστικό χώρο μετά την ανάπαυλα και με δύο γκολ οδήγησε τη Σερβία στη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμους αγώνες στον 7ο όμιλο.

Στην Ποντγκόριτσα οι Μαυροβούνιοι μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, χάνοντας την πρώτη ευκαιρία του παιχνιδιού στο 20′ με τον Γιόβετιτς να μην καταφέρνει να “κρεμάσει” τον Βάνια Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, ύστερα από λανθασμένη εκτίμηση του τερματοφύλακα της Τορίνο.

Από εκείνο το σημείο οι Σέρβοι πήραν τον έλεγχο της αναμέτρησης με μαέστρο τον Τάντιτς χάνοντας μεγάλη ευκαιρία στο 29′ με τον Μίτροβιτς, με τον φορ της Φούλαμ να μην βρίσκει την εστία από πλεονεκτική θέση.

Με την εκκίνηση του δευτέρου μέρους ο Στόικοβιτς έριξε στην αναμέτρηση τους Βλάχοβιτς, Ζίβκοβιτς βελτιώνοντας την επιθετική εικόνα της ομάδας του. 

Κι αφού οι Μαυροβούνιοι δεν κατάφεραν να σκοράρουν σε τρεις καλές μεταβάσεις, στο 78′ ο άσος της Γιουβέντους με εξαιρετικό πλασέ άνοιξε το σκορ, για να το κλείσει ο ίδιος στην τελευταία φάση του αγώνα διαμορφώνοντας το τελικό 0-2.

Οι Σέρβοι έχουν το 3/3 απέναντι στους Μαυροβουνίους και εκκινούν προκριματική φάση μεγάλης διοργάνωσης με 2 νίκες ύστερα από 10 χρόνια. 

Μαυροβούνιο: Μιγιάτοβιτς, Βούγιατσιτς, Σάβιτς, Τομάσεβιτς (41′ Σίπτσιτς), Βέσοβιτς, Σαβίτσεβιτς (70′ Γιόβοβιτς), Στσέκιτς (76′ Λόντσαρ), Χαξαμπάνοβιτς (77΄ Κάμαϊ), Μάρουσιτς, Γιόβετιτς (αρχ.) (71′ Οσμαϊτς), Κρστόβιτς

Προπονητής: Μίοντραγκ Ραντούλοβιτς

Σερβία: Β. Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Μιλένκοβιτς, Γκούντελ, Πάβλοβιτς, Τζούριτσιτς (46′ Ζίβκοβιτς), Ίλιτς (46′ Βλάχοβιτς) Γκρούιτς (81′ Λούκιτς), Μλαντένοβιτς, Σ. Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Τάντιτς (αρχ.) (89΄ Εράκοβιτς), Μίτροβιτς (85′ Ράτσιτς)

Προπονητής: Ντράγκαν Στόικοβιτς