«Βόμβα» Αλαφούζου: «Δεν κάνει τίποτα η κυβέρνηση για τη διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο»

Σοβαρές καταγγελίες από τον Γιάννη Αλαφούζο, στο περιθώριο της έναρξης των εργασιών στο Βοτανικό για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού.

Ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΠΑΕ κατηγόρησε την κυβέρνηση για την κατάσταση του ελληνικού ποδοσφαίρου, υποστηρίζοντας πως υπάρχει διαφθορά.

«Ο Βοτανικός είναι ένα τεράστιο έργο η ανάπλαση για την Αθήνα, αλλά κυρίως για τον Παναθηναϊκό, που θα αποκτήσει ένα σύχρρονο γήπεδο. Πιστεύω ότι θα είναι το καλύτερο γήπεδο στην Ελλάδα. Και φέτος τελειώνουμε στο Κορωπί τα έξι γήπεδα και θα είμαστε η ομάδα στην Ελλάδα με τις καλύτερες υποδομές», ανέφερε αρχικά για το γήπεδο.

Στη συνέχεια “απασφάλισε”, ρίχνοντας τις βολές του στην κυβέρνηση: «Υπάρχει μία τεράστια διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, την βλέπουμε καθημερινά. Αυτό δεν το έχει αντιμετωπίσει η κυβέρνηση και δεν ξέρω αν είναι διατεθειμένη και αν θέλει να την αντιμετωπίσει».

Για το αν το νέο γήπεδο θα αλλάξει την ατμόσφαιρα στο ελληνικό γήπεδο, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, είπε: «Αν δεν εφαρμοστούν οι νόμοι κι αν οι πολιτικοί δεν αποφασίσουν να τους εφαρμόσουν αντί να τους αγνοούν, τότε δεν θα αλλάξει τίποτα. Δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει κάτι και δεν υπάρχουν οι συνθήκες που να με κάνουν να μην είμαι απογοητευμένος».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.