Σημαντικό βήμα για την πρόκρισή της στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν έκανε η Λάτσιο μετά την εκτός έδρας ισοπαλία με τη Βερόνα (1-1), όπως υποστήριξε ο πρόεδρός της Κλάουντιο Λοτίτο.

Σημαντικό βήμα για την πρόκρισή της στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν έκανε η Λάτσιο μετά την εκτός έδρας ισοπαλία με τη Βερόνα (1-1), όπως υποστήριξε ο πρόεδρός της Κλάουντιο Λοτίτο.
 
Το αποτέλεσμα αυτό έδωσε τέλος στις τέσσερις συνεχόμενες νίκες των «λατσιάλι», οι οποίοι όμως ήταν τυχεροί που έφυγαν με το βαθμό, αφού έμειναν με δέκα παίκτες κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.
 
«Είμαστε απογοητευμένοι που δεν φτάσαμε σε πέμπτη συνεχόμενη νίκη, αλλά ακόμα κι έτσι κάναμε ένα σημαντικό βήμα στην κούρσα για την τρίτη θέση της βαθμολογίας», επέμεινε ο Λοτίτο, σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα lalaziosiamonoi.it.
 
«Το αποτέλεσμα αυτό αποτελεί επίσης άλλη μία επιβεβαίωση της ενότητας που υπάρχει στην ομάδα. Τα καταφέραμε ακόμα και με δέκα παίκτες να αντεπεξέλθουμε στην πρόκληση. Είμαστε στο σωστό δρόμο. Κάθε παιχνίδι από εδώ και πέρα θα είναι σαν τελικός», πρόσθεσε.