Ινζάγκι: «Έχουμε ένα πλεονέκτημα εν όψει της ρεβάνς»

Ο Σιμόνε Ινζάγκι δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη νίκη 2-0 της Ίντερ επί της Μπενφίκα στο «Ντα Λουζ».

Ο Ιταλός τεχνικός δήλωσε πως οι «νερατζούρι» έχουν αποκτήσει προβάδισμα εν όψει της ρεβάνς, η οποία όπως τόνισε θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή. Παράλληλα, ο Ινζάγκι εξέφρασε την ικανοποίηση του για την εμφάνιση των παικτών του.

Αρχικά, ο τεχνικός της Ίντερ δήλωσε: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος, είμαστε πιο κοντά στα ημιτελικά, αλλά υπάρχει ένας δεύτερος αγώνας που θα είναι δύσκολος. Έχουμε ένα καλό πλεονέκτημα, αλλά υπάρχει ακόμη μία αναμέτρηση. Η Μπενφίκα έπεσε σε μια Ίντερ με θέληση και… κότσια. Η Μπενφίκα είναι πολύ δυνατή ομάδα και θα πρέπει να παίξουμε το ίδιο παιχνίδι στο Μιλάνο».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Είμαι ικανοποιημένος από το πρώτο ημίχρονο, γιατί το να παίξουμε εδώ, απέναντι σε μια τόσο δυνατή ομάδα, είναι δύσκολο, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι το πρώτο μας γκολ μας έδωσε πολύ κουράγιο. Είναι το τρίτο παιχνίδι σε δέκα ημέρες, το πρόγραμμα είναι… κολασμένο, αλλά είμαστε η Ίντερ και δεν αφήνουμε στην άκρη καμία διοργάνωση, είτε είναι το πρωτάθλημα, είτε το Champions League ή το Κύπελλο Ιταλίας. Έχω συνηθίσει στην κριτική, είναι μέρος της δουλειάς. Και αυτό που ήθελα, ήταν μια απάντηση από τους παίκτες μου. Ακούσαμε και διαβάσαμε πολλά πράγματα, αλλά ήμασταν ήσυχοι και απόψε είδατε την απόδοση μας. Οι επιθετικοί δούλεψαν πολύ καλά, είτε ήταν ο Λουκάκου, είτε οι άλλοι. Τώρα έχω όλους τους επιθετικούς μου, διαθέσιμους. Και οι τέσσερις είναι ικανοί να παίξουν σε πολύ υψηλό επίπεδο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.