Με γκολ του Μπαλίκβισα στο 3ο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου η Αντβέρπ νίκησε την Σιντ Τρούιντεν και ετοιμάζεται, τερματίζοντας στην πρώτη 3αδα της βαθμολογίας, για τα πλέϊ-οφ διεκδίκησης του τίτλου

Η ομάδα του Φαν Μπόμελ είχε ξεκάθαρο κίνητρο αναζητώντας τους 3 βαθμούς με τους οποίους θα έμπαινε όσο πιο κοντά στην κορυφή, στα πλέϊ-οφ της διεκδίκησης του τίτλου. Για την Σεντ Τρούιντεν στο ματς στο “Στάγιεν” είχε το χαρακτήρα του αποχαιρετισμού… Στον Γερμανό προπονητή Χόλερμπαχ που φεύγει από την ομάδα μετά από δύο χρόνια και σε κάποια πρωτοκλασσάτα στελέχη της ομάδα, που φεύγουν όπως ο πρώτος της σκόρερ Μπρούνο (18 γκολ).

Αυτές η διαφορές ήταν κομβικές έτσι ώστε οι φιλοξενούμενοι να έχουν μια υπεροχή από το ξεκίνημα ως την ώρα που βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα με το ωραίο πλασέ του Μπαλίκβισα στο 48′ κι ενώ ένα λεπτό νωρίτερα ο Κερκ σημάδεψε με σουτ το κάθετο δοκάρι των γηπεδούχων.

Η Σεντ Τρούιντεν “ανέβηκε” κάπως στο τελευταίο ημίωρο αλλά εν τέλει έμεινε με το χειροκρότημα της εξέδρας για το φινάλε της σεζόν.