Οι Ρεάλ και Ατλέτικο Μαδρίτης έχουν τον πρώτο λόγο στις ρεβάνς των προημιτελικών του Champions League, το βράδυ της Τρίτης (21:45).

Οι Ρεάλ και Ατλέτικο Μαδρίτης έχουν τον πρώτο λόγο στις ρεβάνς των προημιτελικών του Champions League, το βράδυ της Τρίτης (21:45). Στη Μαδρίτη, οι «μερένχες» θα προσπαθήσουν να υπερασπιστούν τη νίκη τους 2-1 στο Μόναχο και να πάρουν το εισιτήριο της πρόκρισης στα ημιτελικά της διοργάνωσης. 

Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν θα παραταχθεί στη συγκεκριμένη αναμέτρηση χωρίς τους Πέπε, Βαράν και Μπέιλ, ενώ από την άλλη πλευρά ο Κάρλο Αντσελότι δε θα έχει στη διάθεσή του τον Χάβι Μαρτίνεθ. Κανονικά στη διάθεσή του έχει τεθεί ο Λεβαντόφσκι, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Χούμελς και Μπόατενγκ.

Στην άλλη αναμέτρηση της ημέρας, η Λέστερ θα φιλοξενήσει την Ατλέτικο Μαδρίτη, στη νίκη 1-0 των «ροχιμπλάνκος» στην πρώτη αναμέτρηση. Οι «αλεπούδες» θα προσπαθήσουν να ανατρέψουν το σκορ του πρώτου αγώνα, απέναντι στην ισπανική ομάδα, η οποία εμφανίζεται αποφασισμένη να παλέψει για τη νίκη και μέσα στην Αγγλία. 

Ο Κρεγκ Σαίξπηρ δεν υπολογίζει για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση στους Χουτ, Μεντί και Ουαγκέ. Από την άλλη πλευρά, ο Ντιέγκο Σιμεόνε δε θα έχει στη διάθεσή του, τους Βρσάλικο και Φερνάντεθ.