Άρης: Πουλάει τον Πάλμα, δεν τον ξεπουλάει

Το BBC επαναφέρει το όνομα του Λουίς Πάλμα στο προσκήνιο για τη σκωτσέζικη Ρέιντζερς, λαμβάνοντας, όμως, υπόψη την τοποθέτηση του Ρόμπερτ Παλίκουτσα για πώληση του παίκτη με συγκεκριμένους οικονομικούς όρους

Το πιο καυτό όνομα παίκτη του Άρη στο μεταγραφικό παζάρι αυτό το διάστημα είναι του Λουίς Πάλμα. Τόσο που οι διοικούντες τη Ρέιντζερς φαίνεται ότι καίγονται να τον εντάξουν στο ρόστερ της ομάδας τους. Ακόμη κι αυτοί οι… τσιγκούνηδες Σκωτσέζοι, όπως φαίνεται, δεν φείδονται χρημάτων στη συγκεκριμένη περίπτωση, και, όπως αναφέρει ξανά σήμερα (16/5) το BBC, είναι αποφασισμένοι να βγάλουν πάνω από 5 εκατομμύρια ευρώ από το ταμείο τους για να αποκτήσουν τον παίκτη.

Στη συζήτηση, πάντως, έχει μπει από χθες (15/5) μια καινούργια παράμετρος. Κι αυτή δεν είναι άλλη από την τοποθέτηση του Ρόμπερτ Παλίκουτσα επί του θέματος. Ο τεχνικός διευθυντής του Άρη, με τον τρόπο του, όρισε την τιμή του Πάλμα στα 6 εκατομμύρια ευρώ, κάτι που λαμβάνει υπόψη το BBC στη σημερινή αναφορά του, στην οποία κάνει λόγο για “αναμέτρηση της Ρέιντζερς με αρκετούς οικονομικά ισχυρούς συλλόγους”.

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει: “Ο αθλητικός διευθυντής του Άρη Θεσσαλονίκης, Ρόμπερτ Παλίκουτσα, επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της Ρέιντζερς για τον εξτρέμ Λουίς Πάλμα από την Ονδούρα, αλλά αποκάλυψε ότι ο σύλλογος της σκωτσέζικης Πρέμιερσιπ βρίσκεται σε έναν αγώνα με αρκετούς «οικονομικά ισχυρούς» συλλόγους για την απόκτηση του 23χρονου, με 4,4 εκατομμύρια λίρες. Ο εξτρέμ από την Ονδούρα, Λουίς Πάλμα, θα αποφασίσει την επόμενη ομάδα του σύντομα, ενώ η Ρέιντζερς θα προχωρήσει με σχέδιο να κερδίσει τον αγώνα για την υπογραφή του, καθώς γίνεται αντιληπτό ότι ο ποδοσφαιριστής θα φύγει από τον Άρη Θεσσαλονίκης αυτό το καλοκαίρι”.

Κατ’ αρχάς, θυμίζουμε ότι πράγματι ο Παλίκουτσα έκανε αναφορά στον Πάλμα και στο ενδεχόμενο πώλησής του αυτό το καλοκαίρι. Όπως τόνισε: «Ο Λούις Πάλμα έκανε καλή σεζόν και ειδικά στο τελευταίο διάστημα, όταν παρουσίασε μεγάλη πρόοδο. Υπάρχει ενδιαφέρον από τη Σκωτία, αλλά και από ομάδες της Αμερικής, οι οποίες είναι πανίσχυρες οικονομικά. Είναι δεδομένο ότι όλοι θέλουμε να παρθεί η σωστή απόφαση και προφανώς θα παίξει ρόλο και το τι θέλει ο παίκτης. Δεν είναι ακόμη ένας φτασμένος ποδοσφαιριστής, αλλά έχει περιθώρια βελτίωσης. Εμείς έχουμε συγκεκριμένες απαιτήσεις και δεν θα τον ξεπουλήσουμε. Μόνο αν έρθει πρόταση στα δικά μας δεδομένα, θα μπούμε σε διαδικασία συζήτησης. Αν έρθει έχει καλώς. Αν όχι, θα μείνει στην ομάδα. Δεν είμαστε σε φάση που θα τελειώσει σήμερα ή αύριο η μεταγραφή του».

Ο Παλίκουτσα, λοιπόν, ήταν ξεκάθαρος ότι υπάρχει διάθεση να πωληθεί ο παίκτης, αλλά όχι να ξεπουληθεί. Σε άλλη αποστροφή του λόγου του, ο τεχνικός διευθυντής του Άρη έβαλε και το ποσό με τον τρόπο του. Είπε χαρακτηριστικά: “Πέρυσι μπορέσαμε και πουλήσαμε έναν παίκτη στα 5.000.000 ευρώ και φέτος θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε στα 6.000.000 ευρώ”. Είναι ευνόητο σε ποιον αναφέρεται.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.