Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο Κάρλο Αντσελότι στάθηκε στο κίνητρο των «μπλάνκος» κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι στο «Έτιχαντ» για το επαναληπτικό παιχνίδι των ημιτελικών του Champions League.

Ο Κάρλος Αντεσλότι μίλησε για την αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Μάντσεστερ Σίτι στο «Έτιχαντ» την Τετάρτη (17/05, 22:00, MC Novasports.gr). Ο Ιταλός προπονητής χαρακτήρισε τους «πολίτες» ως την καλύτερη ομάδα της Ευρώπης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου και θεωρεί ότι αυτό δίνει μεγάλο κίνητρο στους παίκτες του.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ, παρ’ όλο που κάτι τέτοιο είναι σχεδόν φυσιολογικό για έναν σύλλογο όπως η Ρεάλ, έχοντας φτάσει σε 11 ημιτελικούς στα 13 τελευταία χρόνια. Δεν είναι εύκολο και θα πρέπει να το απολαύσουμε. Είμαστε κοντά στο να κάνουμε κάτι σημαντικό όπως πέρυσι και έχουμε μεγάλα κίνητρα. Η ρεβάνς θα είναι διαφορετική σε σύγκριση με το πρώτο παιχνίδι και θέλουμε να βελτιώσουμε κάποια πράγματα. Η Σίτι έχει την καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή και θα είναι συναρπαστικό το ματς», είπε μεταξύ άλλων ο Ιταλός προπονητής.