Ο Σέρχιο Γιουλ μίλησε σε ισπανικό Μέσο για το F-4 του Κάουνας και το παιχνίδι του ημιτελικού με την Μπαρτσελόνα (19/05, 21:00, NS).

Η Ρεάλ Μαδρίτης πέρασε στα ημιτελικά της Euroleague, αφήνοντας την Παρτίζαν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς εκτός συνέχειας. Ο Σέρχιο Γιουλ αναφέρθηκε στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα (19/05, 21:00, NS), ενώ ισχυρίστηκε ότι οι «βετεράνοι» των «μπλάνκος» θα συμβουλεύσουν τους νέους ηλικιακά για το συγκεκριμένο ματς.

«Όταν φοράς αυτή τη φανέλα, ο στόχος είναι να φτάσεις στο F-4 και να προσπαθήσεις να το κερδίσεις. Νομίζω ότι κάναμε μια καλή Ευρωλίγκα και πετύχαμε έναν μικρό στόχο, αυτόν να είμαστε στο F-4, και τώρα πρέπει να προσπαθήσουμε να το κατακτήσουμε.

Σε έναν ημιτελικό της Ευρωλίγκα, όλα όσα έχουν προηγηθεί δεν έχουν σημασία. Για παράδειγμα, ακόμα και αν μια ομάδα ερχόταν με πολλούς τραυματισμούς, ή, με δέκα σερί ήττα, θα μπορούσε να περάσει στον τελικό.

Εμείς οι βετεράνοι, μπορούμε να σας δώσουμε κάποιες συμβουλές ή να εξηγήσουμε τα συναισθήματα που προκαλεί ένα F-4, αλλά πάνω από όλα προσπαθούμε να δίνουμε το παράδειγμα. Αν δεις τον Ρούντι στο Game 5 να πέφτει στο έδαφος τρεις φορές να σώσει την μπάλα στα τελευταία λεπτά και είσαι 23 ετών, δεν έχεις άλλη επιλογή από το να ακολουθήσεις το παράδειγμά του», είπε ο έμπειρος μπασκεμπολίστας της Ρεάλ.