Νίκησε και ελπίζει η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας! (video)

Η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας επικράτησε 4-2 της Σάλκε και έμεινε ζωντανή στο «κυνήγι» της πρόκρισης στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας επικράτησε 4-2 της Σάλκε και έμεινε ζωντανή στο «κυνήγι» της πρόκρισης στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.


Οι Πορτογάλοι γνώριζαν ότι έπρεπε να πάρουν τη νίκη εάν ήθελαν να έχουν ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και τα κατάφεραν και μάλιστα με ανατροπή.


Η ομάδα του Ντι Ματέο κατάφερε να ανοίξει πρώτη το σκορ έστω και αν δεν σκόραρε κάποιος παίκτης της Σάλκε. Συγκεκριμένα, στο 17ο λεπτό ο Σλιμανί σκόραρε εις βάρος της ομάδας του και έδωσε προβάδισμα στους Γερμανούς, οι οποίοι όμως δεν κράτησαν για πολύ το προβάδισμα.


Αυτό γιατί στο 26ο λεπτό ο Σαρ έφερε το παιχνίδι στα ίσια με κεφαλιά ενώ η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 52ο λεπτό με τον Τζέφερσον να σκοράρει και να χαρίζει ουσιαστικά τη νίκη στην ομάδα του. Το 3-1 πέτυχε ο Νάνι στο 72ο λεπτό της αναμέτρησης ενώ το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν σε 3-2 στο 88ο λεπτό. Το τελικό 4-2 έγραψε στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Σλιμανί.


Έτσι, οι γηπεδούχοι έφτασαν τους τέσσερις βαθμούς, και πέρασαν στην τρίτη θέση του εβδόμου ομίλου.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:


Σπόρτινγκ Λισσαβώνας (Μ. Σίλβα): Ρουί Πατρίτσιο, Τζέφερσον, Πάουλο Ολιβέιρα, Σαρ, Τσέντριτς, Γουίλιαμ Καρβάλιο, Ζοάο Μάριο, Αντριέν Σίλβα, Σλιμανί, Κάρλος Μανέ, Νάνι


Σάλκε (Ρ. Ντι Ματέο): Φέρμαν, Χέβεντες, Αόγκο, Ουτσίντα, Φουκς, Μέγιερ, Χέγκερ, Νοϊστέντερ, Τσούπο Μοτίνγκ, Ομπάσι, Χούντελαρ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.