Σταμάτησε στα πέντε (video)

Η Σαχτιόρ αυτή τη φορά σταμάτησε στα πέντε γκολ κόντρα στην ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ (5-0), με τον Λουίς Αντριάνο να ολοκληρώνει το χατ τρικ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Η Σαχτιόρ αυτή τη φορά σταμάτησε στα πέντε γκολ κόντρα στην ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ (5-0), με τον Λουίς Αντριάνο να ολοκληρώνει το χατ τρικ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. Οι Ουκρανοί παραμένουν στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα και είναι μία ανάσα από την εξασφάλιση της πρόκρισης στους “16” του Τσάμπιονς Λιγκ.  

Πριν δυο βδομάδες η Σαχτιόρ είχε συντρίψει την αντίπαλο της με 7-0 και περίπου στα ίδια επίπεδα έφτασε και την Τετάρτη το βράδυ το σκορ. Ο Λουίς Αντριάνο και πάλι έκανε ό,τι ήθελε την αντίπαλη άμυνα βρίσκοντας δίχτυα τρεις φορές. Οι φιλοξενούμενοι για όλο το δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Xάγκους, διάστημα στο οποίο οι γηπεδούχοι πέτυχαν τα τέσσερα από τα πέντε τους γκολ. 

Οι νικητές ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, έχοντας τη συντριπτική κατοχή, αλλά και τις ευκαιρίες. Η ΜΠΑΤΕ τελείωσε το ματς μόνο με τελική και με πέντε γκολ στην… πλάτη της. 

Ο Σρνα στο 19′ άνοιξε το σκορ για τη Σαχτιόρ, στέλνοντας την μπάλα στον ουρανό των διχτύων. Στο τρίτο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου ήρθε η σειρά του Τεξέιρα για να πανηγυρίσει, με τον Σρνα αυτή τη φορά να δημιουργεί, αντί να εκτελεί. 

Τη σκυτάλη στο σκοράρισμα πήρε ο Λουίς Αντριάνο, ο οποίος στο πρώτο ματς των δύο ομάδων είχε πετύχει πέντε γκολ. Την Τετάρτη σταμάτησε στα τρία και την αρχή την έκανε στο 58 με εκτέλεση πέναλτι. Στο 83′ ο Βραζιλιάνος ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0, εκμεταλλευόμενος τη σέντρα του Ντάγκλας Κόστα. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Λουίς Αντριάνο έγραψε το τελικό 3-0 ολοκληρώνοντας το χατ τρικ σε δεύτερο σερί ματς…

Με τη νίκη αυτή η Σαχτιόρ έφτασε τους οκτώ βαθμούς, δύο λιγότερους από την Πόρτο, πέντε περισσότερους από την ΜΠΑΤΕ και επτά από την Μπιλμπάο του Βαλβέρδε.

Διαιτητής: Βόλφγκανγκ Σταρκ (Γερμανία)
Κίτρινες: Λουίς Αντριάνο – Χάγκους
Κόκκινες: 45΄ Χάγκους

ΣΑΧΤIOΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ (Μιρτσέα Λουτσέσκου): Πιάτοφ, Όρντετς, Σέβτσουκ (64΄ Μάρλος), Σρνα, Ρακίτσκι, Φερνάντο (66΄ Φρεντ), Στεπανένκο, Ντάγκλας Κόστα, Τεϊσέιρα, Τάισον (73΄ Μπερνάρ), Λουίς Αντριάνο
ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ (Αλεξάντρ Γερμακόβιτς): Τσέρνικ, Γκάιτουτσικ, Χάγκους, Μλαντένοβιτς, Πολιάκοφ, Γιαμπλόνσκι (56΄ Μ. Βοντόλκο), Καρνίτσκι, Α. Βολόντκο, Γκορνέιτσουκ, Σίγκνιεβιτς (70΄ Ροντιόνοφ), Γιάκοβλεφ (46΄ Ολεκνοβιτς)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.