Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε να χάνει 1-0 στο ΟΑΚΑ από τον Ηρακλή Λάρισας που παλεύει για την παραμονή του, ωστόσο στη συνέχεια κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι επικρατώντας 3-1. Στο αδιάφορο βαθμολογικά ματς, Ηρακλής και Νίκη Βόλου έμειναν στο 1-1



Παναθηναϊκός – Ηρακλής Λάρισας 3-1

Στις νίκες επέστρεψε ο Παναθηναϊκός Β’, καθώς επικράτησε 3-1 του Ηρακλή Λάρισας στο ΟΑΚΑ για την 28η αγωνιστική της Super League 2.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 29′ με τον Τασιουλή, ωστόσο οι “πράσινοι” ισοφάρισαν επτά λεπτά αργότερα, από την εκτέλεση πέναλτι του Αθανασακόπουλου. Με αυτό το σκορ οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 66ο λεπτό, το “τριφύλλι” πήρε ξανά το προβάδισμα με τον Μαρτίνη, ενώ το τελικό 3-1 διαμόρφωσε από την άσπρη βούλα, ο Σαρδέλης (73΄).

Η ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου βρίσκεται στην 7η θέση με 36 βαθμούς.

Παναθηναϊκός Β (Αντωνίου): Λίλο, Λάμψιας, Προδρομίτης, Σιδεράς, Μαρτίνης (80’ Συμεωνίδης), Καραμπάς (61’ Εμπό), Μαντσίνι (67’ Φουρτάδο), Αθανασακόπουλος, Κυριόπουλος (80’ Βολάκης), Σαρδέλης Καρβούνης (46’ Νταμπίζας).

Ηρακλής Λάρισας (Χατζηλιάδης): Φαρμάκης, Μπαλαμώτης (76’ Συρεγγέλας), Καμπέρης (86’ Αλτάνης), Γκαλίτσιος, Μπόσιο (86’ Ζαφειρίου), Γκουγκούδης, Λαγωνίδης, Χατζής, Τασιούλης (61’ Λεσάι), Κέρι, Κάσας

Ηρακλής – Νίκη Βόλου 1-1

Οι γηπεδούχοι απείλησαν μόλις στο 1’, όταν ο Μπάγιτς έκανε το λάθος, ο Αλεξιτς επιχείρισε το σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Στο 18’ από το σουτ του Τομάς η μπάλα είχε την ίδια κατάληξη με την προηγούμενη φάση και στην επόμενη αξιόλογη φάση της αναμέτρησης (66΄) οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 0-1. Ο Μιράντα σέντραρε από τα αριστερά, με τον Τζιώρα από το ύψος του πέναλτι να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά, ανοίγοντας το σκορ. Η ομάδα του Βόλου πλησίασε και σε δεύτερο γκολ. Ο Μιράντα σέντραρε στο δεύτερο δοκάρι για τον Κάσσο, το σουτ του οποίου έβγαλε σε κόρνερ ο Παλαβράκης στο 72’.
Ο Ηρακλής στο επόμενο λεπτό έφτασε στο 1-1. Ο Τομάς έκανε το σουτ, ο Μπάγιτς έβγαλε δύσκολα, η άμυνα δεν μπόρεσε να διώξει μακριά, και ο Σίλβα με μονοκόμματο σουτ έστειλε την μπάλα αρχικά στο κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια στο βάθος της εστίας της Νίκης.

Ηρακλής (Τσιώλης): Παλαβράκης, Πανάγου, Σιούτας, Χρουσιέλ, Δοϊρανλής (46’ Δόρης), Βιτλής (58’ λ.τρ. Κόκκορης), Σίλβα (84’ Τότσκα), Πατράλης, Τομάς, Κουντουριώτης (46’ Κούστα), Άλεξιτς

Νίκη Βόλου (Ελευθερόπουλος): Μπάγιτς, Αναστασίου, Κάσσος, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Παναγιωτίδης (71’ Τσουκαλάς), Γαβριηλίδης (88’ Κριμιτζάς), Κυριακίδης, Κρητικός (71’ Τοπαλίδης), Μιράντα, Τζιώρας (84’ Σιαφά)