Η Νάπολι ψάχνει τον αντικαταστάτη του Λουτσιάνο Σπαλέτι και σκέφτεται να προσεγγίσει τον Ζινεντίν Ζιντάν.

Ο 64χρονος Σπαλέτι αφού οδήγησε τον σύλλογο στο τρίτο Scudetto της ιστορίας του αποχωρεί από το νότο της Ιταλίας για να ξεκουραστεί αλλά και να μην βλέπει τον Ντε Λαουρέντις. Η Νάπολι εξετάζει τώρα μια μακρά λίστα πιθανών αντικαταστατών για τον Ιταλό προπονητή, ένας από τους οποίους ήταν ο Βιντσέντσο Ιταλιάνο της Φιορεντίνα.

Όπως αναφέρουν ιταλικά δημοσιεύματα, αλλά και πηγές στη Γαλλία, μία από τις κορυφαίες επιλογές της Νάπολι για να αντικαταστήσει τον Σπαλέτι είναι ο Ζιντάν, ο οποίος εξακολουθεί να είναι άνεργος μετά την αποχώρησή του από τη Ρεάλ Μαδρίτης πριν από δύο χρόνια.

Απέρριψε πρόσφατα μια δεύτερη προσέγγιση από την Παρί Σεν Ζερμέν και σκέφτεται προσεκτικά την επόμενη κίνησή του. Ένα πράγμα που δεν θα βοηθήσει την περίπτωση της Νάπολι είναι η καριέρα του Ζιντάν. Ο Γάλλος πέρασε πέντε χρόνια με τη Γιουβέντους από το 1996 έως το 2001 και δεν φοβάται να απορρίψει δουλειές που βασίζονται στην προσκόλλησή του σε ορισμένες ομάδες, όπως το να απορρίψει την Παρί λόγω της αγάπης του για την Μαρσέιγ.