Ο Νίκλας Φούλκρουγκ σκόραρε στο 1000ο ματς στην ιστορία της Γερμανίας, στο φιλικό 3-3 με την Ουκρανία και έγραψε ιστορία.

Ο Νίκλας Φούλκρουγκ μέσα σε έναν χρόνο, βγήκε πρώτος σκόρερ στην Μπούντεσλιγκα (16 γκολ), έκανε ντεμπούτο με την Εθνική Γερμανίας στα 29 του, έπαιξε και σκόραρε σε Παγκόσμιο κύπελλο και με το γκολ που πέτυχε απέναντι στην Ουκρανία έφτασε ένα ιστορικό ρεκόρ.

Ο επιθετικός της Βέρντερ Βρέμης σκόραρε για έβδομη φορά στα επτά πρώτα παιχνιδια του (…παίζοντας τέσσερις φορές ως αναπληρωματικός) με την Γερμανία ισοφαρίζοντας το στοιχειωμένο ρεκόρ του Κλάους Φίσερ και μάλιστα τα κατάφερε εντός έδρας, στο Βέζερσταντιον της Βρέμης.

Εκτός από το ρεκόρ του Κλάους Φισερ έγινε και μόλις ο πέμπτος παίκτης στην ιστορία της Γερμανίας που σκοράρει σε πέντε συνεχόμενα παιχνίδια της ομάδας . Οι υπόλοιποι είναι ο Μαξ Μόρλοκ (1954), Κλάους Φίσερ (1981), Άντι Μέλερ (1993) και φυσικά ο σπουδαίος μπόμπερ Γκέρντ Μίλερ που τα είχε καταφέρεις δις (1969 και 1970).

Πλέον θα πάει να γράψει ιστορία στην Βαρσοβία, στο φιλικό με την Πολωνία (16 Ιουνίου) καθώς κανένας παίκτης στην ιστορία της Γερμανίας δεν έχει σκοράρει σε έξι συνεχόμενα παιχνίδια