Η αναμέτρηση της Μπάγερν Μονάχου με τη Ρεάλ Μαδρίτης συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα των φιλάθλων παγκοσμίως, στη δεύτερη ημέρα των προημιτελικών του Champions League (21:45).

Η αναμέτρηση της Μπάγερν Μονάχου με τη Ρεάλ Μαδρίτης συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα των φιλάθλων παγκοσμίως, στη δεύτερη ημέρα των προημιτελικών του Champions League (21:45). Οι Βαυαροί θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και να πάρουν προβάδισμα, εν όψει της ρεβάνς στη Μαδρίτη. Από την άλλη πλευρά, οι φιλοξενούμενοι θα προσπαθήσουν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα, προκειμένου να έχουν ευκολότερο έργο στη ρεβάνς. 

Ο Κάρλο Αντσελότι δεν υπολογίζει για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση στον Χούμελς, ενώ στη διάθεσή του τέθηκε ο Μάνουελ Νόιερ. Από την άλλη πλευρά, ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν υπολογίζει στους Πέπε Βαράν. Αυτή θα είναι η 23η φορά, που θα «διασταυρώνουν τα ξίφη τους», οι δυο ομάδες. 

Στη Μαδρίτη, η Ατλέτικο θα αντιμετωπίσει τη Λέστερ και θέλει να κάνει το σημαντικό βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά. Οι «ροχιμπλάνκος» του Ντιέγκο Σιμεόνε δεν υπολογίζει στους Γκαμεϊρό, Τιάγκο, Μογιά, Βρσάλικο και Φερνάντεθ. Από την άλλη πλευρά, ο Γκρεγκ Σαίξπηρ δεν υπολογίζει στους Μόργκαν, Μεντί και Ουαγκέ.

Τέλος, στις 19:45 θα διεξαχθεί η αναμέτρηση της Ντόρτμουντ με τη Μονακό, στον απόηχο της τρομοκρατικής επίθεσης, που δέχτηκε η αποστολή των Βεσταφλών, κατά τη διαδρομή της στο γήπεδο, το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης. Τα μέτρα ασφαλείας στη Βεστφαλία θα είναι αυξημένα, μπροστά στο φόβο νέων επιθέσεων, με τις δυο ομάδες να προσπαθούν να ξεχάσουν το τι έγινε στο πούλμαν της Ντόρτμουντ και να επικεντρωθούν στην αναμέτρηση. 

Ο Τόμας Τούχελ δεν υπολογίζει στους Γκέτσε, Σίρλε, Ντουρμ και Μπάρτρα. Από την πλευρά των φιλοξενούμενων, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν υπολογίζει στους Μπακαγιόκο, Σιντιμπέ, Μποσίλια και Καρίγιο.