Η Άρσεναλ μετά τον Τσάκα φαίνεται ότι χάνει και τον έτερο βασικό κεντρικό μέσο της εντυπωσιακής φετινής σεζόν καθώς περιμένει προτάσεις για την παραχώρηση του Πάρτεϊ.

Η φημολογία αναφέρει ότι η Άρσεναλ περιμένει προτάσεις για την παραχώρηση του βασικού κεντρικού μέσου Τόμας Πάρτεϊ καθώς προετοιμάζεται για την άφιξη του Ντέκλαν Ράις από την Γουέστ Χαμ.

Ο Μίκελ Αρτέτα θέλει να αλλάξει ριζικά την εικόνα της μεσαίας γραμμής της ομάδας του καθώς μετά τον Τσάκα φαίνεται πως δεν έχει πρόβλημα να δώσει και τον Πάρτεϊ.

Σύμφωνα με Βρετανικά δημοσιεύματα η Άρσεναλ θέλει να χτίσει την μεσαία γραμμή γυρω από τους Ράις και Όντεγκαρντ αλλά αυτή την στιγμή έχει στο ρόστερ της μόνο τον Νορβηγό.

Υπάρχει παράλληλα ενδιαφέρον για την απόκτηση των Λάβια (Σάουθαμπτον), Καϊσέδο (Μπράιτον) αλλά και του Γκιουντογκάν ο οποίος σε λίγες ημέρες μένει ελεύθερος από την Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Πάρτεϊ έχει δύο χρόνια συμβόλαιο ακόμη με τους κανονιέρηδες. Αποκτήθηκε το 2020 από την Ατλέτικο Μαδρίτης έναντι 50 εκατομμυρίων Ευρώ. Έχει παίξει 99 ματς με την φανέλα της ομάδας του Λονδίνου σε όλες τις διοργανώσεις. Στο τέλος της σεζόν έχασε την θέση του στην ενδεκάδα από τον Ζορζίνιο τον οποίο η Άρσεναλ απέκτησε από την Τσέλσι.

Για τον παίκτη υπάρχει έντονο ενδιαφέρον, φυσικά, και από την Σαουδική Αραβία.