Ο Φίλιπ Λαμ τόνισε πως η Μπάγερν Μονάχου είναι πανέτοιμη για τις αναμετρήσεις με τη Ρεάλ Μαδρίτης, της οποίας έπλεξε το εγκώμιο.

Ο Φίλιπ Λαμ τόνισε πως η Μπάγερν Μονάχου είναι πανέτοιμη για τις αναμετρήσεις με τη Ρεάλ Μαδρίτης, της οποίας έπλεξε το εγκώμιο. Παράλληλα, ο Γερμανός μπακ υπογράμμισε πως η ομάδα του θα πρέπει να δώσει ιδιαίτερη προσοχή στις αντεπιθέσεις των «μερένχες», ενώ συμπλήρωσε πως δεν περιμένει εύκολες αναμετρήσεις κόντρα στη «Βασίλισσα» της Ευρώπης.

Αρχικά, ο Λαμπ τόνισε: «Όλοι μας πρέπει να είμαστε απόλυτα έτοιμοι και προσηλωμένοι στο παιχνίδι, καθώς αντιμετωπίζουμε μία ομάδα που έχει κορυφαίους παίκτες σε κάθε θέση. Για αυτό πρέπει να σταθούμε σαν ομάδα και για να γίνει αυτό δεν αρκούν μόνο έντεκα παίκτες. Χρειάζεται όλο το ρόστερ».

Στη συνέχεια ο Γερμανός ποδοσφαιριστής συμπλήρωσε: «Το Champions League είναι εξαιρετικά δύσκολη διοργάνωση. Για να καταφέρουμε να περάσουμε πρέπει να μην επιτρέψουμε στη Ρεάλ Μαδρίτης, να αντεπιτεθεί όπως έκανε την τελευταία φορά που παίξαμε. Οι αντίπαλοί μας δεν έχουν πρόβλημα με το να μην έχουν τη μπάλα, καθώς στηρίζονται πολύ στην κόντρα επίθεση. Αν η άμυνά μας διατηρήσει τις θέσεις της τότε θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε αυτό του ατού που έχουν».