Μποροβήλος: «Πρόβλημα να φύγουν οι Μπάκος και Καϋμενάκης»

Ο Γιώργος Μποροβήλος δήλωσε πως οι μόνοι αναντικατάστατοι στον Αστέρα Τρίπολης είναι οι Δημήτρης Μπάκος και Γιάννης Καϋμενάκης.

Ο πρόεδρος των Αρκάδων παρουσίασε τον Μίλαν Ράσταβατς και ευχήθηκε η δεύτερη θητεία του Σέρβου τεχνικού να είναι καλύτερη από την πρώτη. Παράλληλα, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον νέο προπονητή της ομάδας, ενώ αναφέρθηκε και στην αποχώρηση των Μπαράλες και Ιγκλέσιας από το ρόστερ.

Αρχικά, ο Μποροβήλος δήλωσε: «Είμαστε χαρούμενοι που για 17η χρόνια θα είμαστε στην πρώτη κατηγορία. Ως Αστέρας και δεχόμαστε και μας αρέσει η κριτική. Η καλοπροαίρετη κριτική είναι καλοδεχούμενη, η κακοπροαίρετη μας ενοχλεί γιατί δε θα βελτιωθεί η ομάδα. Τι άλλο να περιμένει κανείς από μια ομάδα που έχει πάει πέντε φορές στην Ευρώπη. Χωρίς τους ιδιοκτήτες δε θα είχε τέτοια πορεία ο Αστέρας. Έχουν γίνει αρκετά λάθη, αλλά αυτά που έχει καταφέρει ο Αστέρας είναι πολύ σημαντικά».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον Ράσταβατς: «Σήμερα έχουμε την τιμή να παρουσιάζουμε τον νέο μας προπονητή, τον Μίλαν Ράσταβατς. Ένας εξαιρετικός προπονητής, έχει δείξει τι εστί τεχνικός Ράσταβατς και τι εστί άνθρωπος Ράσταβατς. Του εμπιστευόμαστε αυτή η θητεία να είναι καλύτερη από την πρώτη. Φίλε Μίλαν Ράσταβατς καλώς όρισες στην οικογένεια μας, στην οικογένεια σου».

Τέλος, μίλησε για τις αποχωρήσεις των Ιγκλέσιας και Μπαράλες: «Ουδείς αναντικατάστατος. Τους ευχαριστούμε για την προσφορά τους αλλά μόνο δύο άλλοι άνθρωποι αν θα φύγουν θα υπάρξει πρόβλημα. Ο Μπάκος και ο Καϋμενάκης».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.