Τότεναμ: Ο Λέβι «στύλωσε» και θέλει 100 μύρια για τον Κέϊν

Σύμφωνα με γερμανικά ΜΜΕ, ο Ντάνιελ Λέβι, έγινε έξω φρενών με τις διαπραγματεύσεις Κέιν και Μπάγερν και ζητά από τους Βαυαρούς 100 εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με γερμανικά ΜΜΕ, ο Ντάνιελ Λέβι, έγινε έξω φρενών με τις διαπραγματεύσεις Κέιν και Μπάγερν και ζητά από τους Βαυαρούς 100 εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με την «Bild», ο συνιδιοκτήτης και πρόεδρος της Τότεναμ, Ντάνιελ Λέβι θύμωσε με τις «πισώπλατες» συνεννοήσεις του Κέιν με την Μπάγερν και έχει αποφασίσει να αρνηθεί τη νέα τεράστια πρόταση που θα καταθέσουν οι Βαυαροί.

Ο τεχνικός της Μπάγερν Τόμας Τούχελ είχε ταξιδέψει μυστικά στο Λονδίνο για να συναντηθεί με τον Χάρι Κέιν. Συμφώνησαν τα πάντα μεταξύ τους, αλλά αυτό δεν άρεσε καθόλου στον Λέβι που από αντίδραση «στύλωσε τα πόδια», αποφασισμένος να ζητήσει υπέρογκο ποσό για να δώσει το οκ για την μεταγραφή.

Βέβαια αυτό είναι και ρίσκο διότι αν χαλάσει η μεταγραφή τότε ο Κέιν μπορεί κι εκείνος να αντιδράσει και να φύγει ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι όταν και ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του με την Τότεναμ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.