Νταβίντ ντε Χέα: Το τέλος μίας ένδοξης εποχής! (pic)

Ο βετεράνος τερματοφύλακας Νταβίντ ντε Χέα ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ως ελεύθερος μετά από 12 σεζόν στο Ολντ Τράφορντ.

Το συμβόλαιο του 32χρονου με τη Γιουνάιτεντ έληγε στα τέλη Ιουνίου, χωρίς να υπάρξει νέα συμφωνία, παρά τις συζητήσεις που έγιναν καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Ο Ντε Χέα εντάχθηκε στη Γιουνάιτεντ από την Ατλέτικο Μαδρίτης το 2011 και πραγματοποίησε 545 εμφανίσεις για τους «κόκκινους διαβόλους», που περιελάμβαναν 190 ματς με απαραβίαστη εστία.

Σε ένα μήνυμα στα social media το Σάββατο, ο Ντε Χέα ευχαρίστησε τους οπαδούς της Γιουνάιτεντ για την υποστήριξή τους και τόνισε: «Τώρα, είναι η κατάλληλη στιγμή να αναλάβω μια νέα πρόκληση, να πιέσω τον εαυτό μου ξανά, σε νέο περιβάλλον».

«Θα ήθελα να εκφράσω την ακλόνητη ευγνωμοσύνη και την εκτίμησή μου για την αγάπη των τελευταίων 12 ετών», έγραψε επίσης ο Ντε Χέα. «Έχουμε πετύχει πολλά από τότε που ο αγαπητός μου Σερ Άλεξ Φέργκιουσον με έφερε σε αυτόν τον σύλλογο».

ΥΠΟΚΛΙΣΗ ΑΠΌ ΤΟΝ ΤΕΝ ΧΑΓΚ
«Χρειάζεται μεγάλη ποιότητα και χαρακτήρα για να φτάσεις στο επίπεδο να παίξεις έστω και ένα παιχνίδι για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»
, είπε ο Τεν Χαγκ. «Το να το κάνεις 545 φορές μέσα σε 12 χρόνια είναι ένα ιδιαίτερο επίτευγμα, ιδιαίτερα στη θέση του τερματοφύλακα όπου κάθε παιχνίδι σε βάζει στο προσκήνιο. Το να έχει κερδίσει τα βραβεία του παίκτη της χρονιάς τόσο από τους οπαδούς όσο και από τους συμπαίκτες του σε τέσσερις περιπτώσεις, δείχνει το επίπεδο της απόδοσής του και θα τον θυμόμαστε πάντα ως έναν από τους καλύτερους τερματοφύλακες στην ιστορία του συλλόγου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.