Πιάστρι: «Πλέον είμαστε στον σωστό δρόμο»

Ικανοποιημένος με τις αναβαθμίσεις στο μονοθέσιο της McLaren εμφανίστηκε ο Όσκαρ Πιάστρι.

Ο Αυστραλός πιλότος δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την εμφάνισή του στις κατατακτήριες δοκιμές του Grand Prix της Μεγάλης Βρετανίας και παράλληλα ευχαρίστησε την ομάδα του για τη σκληρή δουλειά που γίνεται από την αρχή της σεζόν.

Αρχικά, ο 22χρονος πιλότος δήλωσε: «Είμαι πάρα, πάρα πολύ χαρούμενος. Παραλίγο να αποκλειστούμε από το Q1. Σήμερα το μονοθέσιο ήταν πύραυλος στο Q2 και στο Q3. Έκανα έναν τρομερό γύρο. Είναι ένα τεράστιο αποτέλεσμα για την ομάδα, το να είμαστε εδώ είναι τρομερό. Μακάρι να διατηρηθούμε στο ίδιο επίπεδο και στον αγώνα».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη δουλειά που γίνεται το τελευταίο διάστημα στη McLaren: «Την Παρασκευή είχαμε μια δύσκολη ημέρα. Δυσκολευτήκαμε να φέρουμε το μονοθέσιο στο σωστό παράθυρο λειτουργίας με τις συνθήκες που επικρατούσαν. Σε συνθήκες όπως σήμερα είμαστε πολύ δυνατοί όπως στην Ισπανία και στον Καναδά. Το να κάνω αυτόν τον γύρο στο Q3 ήταν πάρα πολύ θετικό για την ομάδα. Δεν μπορώ να ευχαριστήσω αρκετά τη McLaren που συνεχίζει να πιέζει συνεχώς από την αρχή της σεζόν με τις αναβαθμίσεις. Με δεδομένο το πού ήμασταν στην αρχή της σεζόν, πλέον έχουμε βρεθεί στο σωστό δρόμο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.