Χάρι Κέιν: H Μπάγερν θα καταφέρει να τον κάνει δικό της (pic)

Aυτή η ιστορία φαίνεται ότι δεν θα τελειώσει σύντομα, καθώς η Μπάγερν Μονάχου αναμένεται να υποβάλει νέα προσφορά στην Τότεναμ για τον Χάρι Κέιν.

Ο δημοσιογράφος Φλόριαν Πλέτενμπεργκ του Sky Sports της Γερμανίας, ο οποίος παρακολουθεί πολύ στενά το θέμα του αρχηγού της Εθνικής Αγγλίας, ανέφερε, ότι επίκεινται τρίτη προσφορά από τη γερμανική ομάδα. Ο Πλέτενμπεργκ μάλιστα, παρουσιάζεται σίγουρος ότι η Μπάγερν Μονάχου θα εξασφαλίσει με επιτυχία τις υπηρεσίες του Κέιν πριν από το τέλος του καλοκαιριού!

Προφανώς ξέρει κάτι που δεν το ξέρουν όλοι οι άλλοι. Θα είναι τόσο εντυπωσιακή η τρίτη προσφορά της Μπάγερν Μονάχου που θα κάνει τον Ντάνιελ Λέβι,τον πιο αδίστακτο διαπραγματευτή της Premier League να δεχτεί; Ο πρόεδρος της Τότεναμ, αξιώνει 140 εκατομμύρια ευρώ για την πώληση του Άγγλου επιθετικού.

Υπάρχει πάντως η αίσθηση ότι και με μία… υποτιμημένη προσφορά γύρω στα 100 εκατομμύρια θα ήταν αρκετή για τη συμφωνία. Η Τότεναμ δεν έχει το πάνω χέρι σε αυτή την υπόθεση. Ο Κέιν έχει εκφράσει την επιθυμία του να αλλάξει περιβάλλον, ενώ ας μη ξεχνάμε ότι μπορεί να φύγει ως ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι, επιλέγοντας πιθανότατα κάποιον μεγάλο αντίπαλο της Τότεναμ στην Premier League. Όλους αυτούς τους παράγοντες πρέπει να τους σκεφτεί ο Λέβι, εάν όντως υπάρξει μια δίκαιη προσφορά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.