Ο Μπατίστ στο Novasports.gr για τη μετακίνηση του Σλούκα στον Παναθηναϊκό (video)

Ο Μάικ Μπατίστ μίλησε στη Δώρα Παντέλη για τη μεταγραφή που έχει ταρακουνήσει τα νερά του ευρωπαϊκού μπάσκετ, μέχρι αυτή την στιγμή.

Έχει κατακτήσει εννιά φορές το πρωτάθλημα Ελλάδας, τρεις φορές την Euroleague και επτά φορές το Κύπελλο με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Ο λόγος γίνεται φυσικά για τον Μάικ Μπατίστ, ίσως τον πιο πετυχημένο ξένο παίκτη που αγωνίστηκε στη χώρα μας.  

Ο Αμερικανός άσος στο περιθώριο των αγώνων του Summer League στο Λας Βέγκας, μίλησε στη Δώρα Παντέλη για τη μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στους «Πράσινους», χαρακτηρίζοντας αυτή τη μεταγραφή ως την κίνηση του καλοκαιριού, ενώ τόνισε πως περιμένει πώς και πώς τους αγώνες μεταξύ των δύο «αιωνίων».  

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ο Παναθηναϊκός απέκτησε τον Κώστα Σλούκα. Είναι δύσκολο όταν ένας παίκτης πηγαίνει από τον Παναθηναϊκό στον Ολυμπιακό, πιστεύω ότι ήθελε να μείνει στην Ελλάδα γι’ αυτό έκανε αυτή την επιλογή. Έχουμε παίξει ως αντίπαλοι, πιστεύω ότι είναι η μεταγραφή του καλοκαιριού. Πιστεύω ότι τα παιχνίδια του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό θα έχουν περισσότερη ένταση μετά την μετακίνηση του Σλούκα», δήλωσε χαρακτηριστικά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.