Έβερτον: «Χτυπά» και Ελάνγκα

Η Έβερτον ενδιαφέρεται να αποκτήσει τον Άντονι Ελάνγκα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Σουηδό επιθετικό να είναι διαθέσιμος για μεταγραφή μεταξύ 15-20 εκατομμυρίων λιρών.

Ο 21χρονος έκανε το ντεμπούτο του στο Ολντ Τράφορντ ως έφηβος το 2021 και έχει πετύχει τέσσερα γκολ σε 55 εμφανίσεις, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει σε 26 αγώνες την περασμένη σεζόν. Ο Ελάνγκα ήταν κοντά στο να ενταχθεί στην Έβερτον ως δανεικός τον Ιανουάριο, αλλά μπορεί να μην είναι διατεθειμένος να ανταποκριθεί στην αποτίμηση της Γιουνάιτεντ.

Ενδιαφέρον υπάρχει και από τη Γερμανία για την απόκτηση του Σουηδού διεθνή. Η Γιουνάιτεντ έχει υπογράψει τον Μέισον Μάουντ από την Τσέλσι έναντι 55 εκατομμυρίων λιρών και ελπίζει να ολοκληρώσει μια συμφωνία για τον τερματοφύλακα της Ίντερ, Αντρέ Ονανά, αλλά πρέπει να πουλήσει παίκτες για να χρηματοδοτήσει άλλες μεταγραφές. Η Έβερτον, εν τω μεταξύ, υπέγραψε με ελεύθερη μεταγραφή τον Άσλεϊ Γιανγκ μετά την αποχώρηση του αμυντικού από την Άστον Βίλα, με τον πρώην Άγγλο διεθνή να υπογράφει συμβόλαιο ενός έτους.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.