Βόβορας: «Ο Παναθηναϊκός έχει το υλικό για να φτάσει ψηλά» (video)

Ο Γιώργος Βόβορας βρίσκεται στο Summer League με τους Μιλγουόκι Μπακς και μίλησε στη Δώρα Παντέλη για τις μεταγραφικές κινήσεις του Παναθηναϊκού.

Ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με τον Γιώργο Βόβορα έχει όλο το υλικό για να φτάσει ψηλά την ερχόμενη χρονιά στην Euroleague δήλωσε στη Δώρα Παντέλη. Παράλληλα ο Έλληνας προπονητής στάθηκε στο μέλλον του, την εμπειρία του Summer League με τους Μιλγουόκι Μπακς, αλλά και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι η δεύτερη φορά που συμμετέχω σε ένα προπονητικό σταφ, είναι σημαντικό ότι έχουμε είκονες από ένα διαφορετικό κόσμο. Στο NBA βλέπουν το μπάσκετ πολύ διαφορετικά, άκουσα μία έκφραση και είναι πολύ σημαντική για τους Μπακς κάνουν τα πάντα για να είναι χαρούμενοι οι παίκτες, να διασκεδάζουν το μπάσκετ και να τους παρέχουν τα πάντα. Μέσα από όλα αυτά θέλουν να πετύχουν την προσήλωση του παίκτη, είναι μια διαφορετική προσέγγιση από την Ευρώπη».

Για την εμπειρία στη Summer League: «Την πρώτη ημέρα που πήγα στο προπονητικό κέντρο, ήταν κάτι πολύ ωραίο για μένα. Μπαίνεις σε ένα γήπεδο και σε μία ομάδα που ήταν πρωταθλήτρια κόσμου πριν λίγα χρόνια και βλέπεις την ελληνική σημαία να δεσπόζει. Όλοι γνωρίζουν το μέγεθος του Γιάννη, αλλά ο σεβασμός που έχει στον οργανισμό και σε όλη την πόλη δεν οφείλεται στο αθλητικό κομμάτι, αλλά τον χαρακτήρα του».

Για τις μεταγραφές του Παναθηναϊκού: «Ο Παναθηναϊκός με δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ότι η ομάδα θα επιστρέψει στο Final-4 της Euroleague, έκανε θόρυβο. Όλοι συζητούν για τους παίκτες που παίρνει ο Παναθηναϊκός. Παίρνει παίκτες, οι οποίοι ταιριάζουν στη φιλοσοφία του Αταμάν. Με την προσθήκη του Σλούκα, Βιλντόζα, Γκραντ και σε συνδιασμό με τον Λεσόρ αλλά και τις υπόλοιπες μεταγραφές σε ψηλούς όλοι αυτοί ταιριάζουν στη φιλοσοφία του Αταμάν. Οι καλοκαιρινές κινήσεις θεωρούν όλοι ότι κάνουν καλό στις ομάδες αλλά το σημαντικότερο να ταιριάζουν στη φιλοσοφία του κάθε προπονητή».

Για τον Παναθηναϊκό και τη συνέχεια σε ελληνικό πρωτάθλημα και Euroleague: «Είναι μια καινούργια ομάδα που θα χρειαστεί τον χρόνο της. Έχει έμπειρους παίκτες και έμπειρο προπονητή. Υπάρχει θέληση και δίψα από όλους. Υπάρχουν όλα τα υλικά για να οδηγήσουν τον Παναθηναϊκό πολύ ψηλά, αλλά θα χρειαστεί χρόνος και υπομονή».

Για το μέλλον του: «Δεν έχω κλείσει σε κάποια ομάδα ακόμα. Είναι σημαντικό όταν είσαι εκτός να ταξιδεύεις και να αποκτάς εμπειρίες. Είναι σημαντική περιόδος να ταξιδέψω και να δω προετοιμασίες άλλων ομάδων. Όταν θα είμαι έτοιμος θα βρεθώ σε κάποια ομάδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.