Ο Λεονάρντο Μπονούτσι είναι στην αγορά, αλλά ο Ιταλός διεθνής έχει πει στους οπαδούς της Γιουβέντους ότι δεν θέλει να φύγει.

Ο βετεράνος αμυντικός έφτασε στο Τορίνο τη Δευτέρα (17/7) για να ξεκινήσει την προετοιμασία της σεζόν. Έχει ένα χρόνο ακόμα στο συμβόλαιό του με τη Γηραιά Κυρία, αλλά ο σύλλογος τον έβγαλε στο σφυρί. Ο Μπονούτσι θα προπονηθεί μόνος και δεν θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ για την περιοδεία πριν από τη σεζόν.

Οι Ιταλοί δημοσιογράφοι που παρακολουθούν το ρεπορτάζ της Γιουβέντους, ισχυρίζονται ότι ο έμπειρος σέντερ μπακ είπε στους οπαδούς ότι δεν θέλει να φύγει. Ο Ιταλός διεθνής έβγαλε φωτογραφίες και υπέγραψε αυτόγραφα για τους νεαρούς οπαδούς των Μπιανκονέρι έξω από την ιδιωτική κλινική της Γιουβέντους μετά από ιατρικές εξετάσεις. Εκείνη τη στιγμή, φέρεται να είπε: «Θέλω να μείνω, σας ευχαριστώ όλους για τη στοργή».

Ο Μπονούτσι αναμένεται να συναντήσει τον Μαξ Αλέγκρι αφού έμαθε ότι δεν ήταν μέρος του έργου σε μια συνάντηση με τους διευθυντές του συλλόγου την περασμένη εβδομάδα. Ωστόσο, σύλλογος και προπονητής έχουν αποφασίσει από κοινού και δεν αναμένεται να αλλάξουν γνώμη.