Ντόρτμουντ: Ανανέωσε ο Τσαν (pics)

Ο Εμρέ Τσαν συμφώνησε τους όρους για επέκταση συμβολαίου δύο ετών με την Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Ο έμπειρος διεθνής Γερμανός μέσος παρατείνει την παραμονή του στη Βεστφαλία έως τις 30 Ιουνίου 2026. Ο 29χρονος, ο οποίος έχει μετρήσει 121 εμφανίσεις σε τρεις σεζόν για την Μπορούσια, έπαιξε σημαντικό ρόλο στην πρόκληση του τίτλου του την περασμένη σεζόν, με την Ντόρτμουντ να χάνει ελάχιστα τη δόξα της Μπουντεσλίγκα στην Μπάγερν Μονάχου την τελευταία μέρα της σεζόν.

Έχοντας προηγουμένως αγωνιστεί για Μπάγερν, Μπάγερ Λεβερκούζεν, Λίβερπουλ και Γιουβέντους, ο Τσαν διαθέτει τεράστια εμπειρία στο παιχνίδι, κάτι – μαζί με τις μαχητικές του ιδιότητες – που θα σταθεί στο πλευρό του Έντιν Τέρζιτς την επόμενη σεζόν.

«Αισθάνομαι πολύ άνετα εδώ στο Ντόρτμουντ», εξήγησε σε αποσπάσματα που εμφανίζονται στην επίσημη ιστοσελίδα της BVB. «Τους τελευταίους μήνες έφτασα σίγουρα και έδειξα τι περιμένω από τον εαυτό μου και τι περιμένουν οι οπαδοί εδώ από μένα», συνέχισε. “Πρέπει να είναι το μέτρο μου για να παίξω όπως κάναμε στο δεύτερο μισό της [πέρσινης] σεζόν ή ακόμα καλύτερα. Η Ντόρτμουντ και εγώ πάμε καλά μαζί. Γι’ αυτό θέλω να μείνω εδώ, να δουλέψω σκληρά και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους μας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.