Η Λανς επιμένει για την απόκτηση του Λιβάι Γκαρσία από την ΑΕΚ, σύμφωνα με την «Equipe» η γαλλική ομάδα θα περιμένει μέχρι τις 15 Αυγούστου τον ποδοσφαιριστή.

Το σίριαλ ανάμεσα σε Λανς και Λιβάι Γκαρσία συνεχίζεται. Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ είναι η No.1 επιλογή της γαλλικής ομάδας για την ενίσχυση της γραμμής κρούςης. Μάλιστα η Λανς σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Equipe» είναι διατεθειμένη να περιμένει μέχρι τις 15 Αυγούστου τον Γκαρσία.

Αν οι Γάλλοι δεν αποκτήσουν τον Γκαρσία, τότε θα ψαχτούν για κάποια άλλη λύση. Βέβαια στο «στρατόπεδο» του συλλόγου υπάρχουν ελπίδες ότι ο παίκτης θα υπογράψει στη Λανς μέχρι το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου και θα είναι διαθέσιμος για την πρεμιέρα της Ligue 1 κόντρα στην Μπρεστ (13/08).

Από την πλευρά της ΑΕΚ, η «Ένωση» σκοπεύει να προσφέρει νέο συμβόλαιο στον επιθετικό από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο με αυξημένες αποδοχές. Θυμίζουμε ότι ο Λιβάι Γκαρσία συναντήθηκε με τον διοικητικό ηγέτη των «κιτρινόμαυρων», Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος δεν συμφωνεί στην πώληση του.

Παρ’ όλα αυτά τα δημοσιεύματα στη Γαλλία αναφέρουν ότι η ΑΕΚ ίσως προχωρήσει την πώληση του Γκαρσία εφόσον η πρόταση ξεπερνά τα 25 εκατομμύρια ευρώ.