Ποστέκογλου: «Για αυτό έβγαλα τον Ρομέρο»

Ο Άγγελος Ποστέκογλου τόνισε πως αποφάσισε να κάνει αλλαγή τον Κριστιάν Ρομέρο, λόγω του χτυπήματος στο κεφάλι.

Ο ομογενής προπονητής της Τότεναμ συμπλήρωσε πως την αλλαγή εισηγήθηκε και το ιατρικό επιτελείο της Τότεναμ, το οποίο εξέτασε τον παίκτη, μετά τον τραυματισμό του. Παράλληλα, ο Ποστέκογλου δήλωσε πως κανείς δεν παίζει με τέτοιου είδους χτυπήματα.

Χαρακτηριστικά, ο έμπειρος προπονητής δήλωσε: «Η ιατρική ομάδα ήταν πολύ σίγουρη ότι έπρεπε να τον βγάλουμε. Ο παίκτης δεν είναι αυτός που άκουσε σε αυτή την κατάσταση. Οι άνθρωποι σαν εμένα πρέπει να το βουλώνουν και να ακούνε τους γιατρούς, οπότε αυτό έκανε. Έχουμε ξεπεράσει το στάδιο των προπονητών ή των παικτών που προσπαθούν να γίνουν αστείοι με αυτά τα πράγματα. Είναι ξεκάθαρο ότι τα πρωτόκολλα υπάρχουν εκεί για ένα λόγο και η ευημερία του παίκτη είναι πρωταρχικής σημασίας. Οπότε οι αποφάσεις θα λαμβάνονται από τους ανθρώπους που γνωρίζουν καλύτερα το αντικείμενο από ότι εγώ».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Είναι αρκετά ξεκάθαρο γιατί τον αντικαταστήσαμε. Είναι άσπρο ή μαύρο για εμάς, δεν πρόκειται να ρισκάρουμε με τους ανθρώπους μας όταν ξέρουμε ποιες είναι οι επιπτώσεις. Φαίνεται καλά, αλλά ο παίκτης δεν είναι αυτός που τα ξέρει αυτά τα πράγματα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.