Αλαβές-Βαλένθια 1-0: Πίστεψε περισσότερο στη νίκη!(highlights)

Η Αλαβές επικράτησε με 1-0 της Βαλένθια για την 4η αγωνιστική, σε ματς που είχε χαμένο πέναλτι, δοκάρι και...αυτογκόλ!

Η Αλαβές μετά την ήττα κόντρα στην Χετάφε, ήθελε να επιστρέψει στις νίκες και το έκανε απέναντι στην Βαλένθια! Οι «νυχτερίδες» αντίστοιχα προέρχονταν από ήττα κόντρα στην Οσασούνα, όμως δεν κατάφεραν να διασπάσουν την εξαιρετική άμυνα της Αλαβές για να φτάσουν τουλάχιστον στον βαθμό της ισοπαλίας.

Μόλις στα πρώτα λεπτά του αγώνα, μετά από λάθος γύρισμα, ο Ριόχα πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και ανατράπηκε από τον τερματοφύλακα της Βαλένθια, τον Μαμαρντασβίλι με τον διαιτητή να δείχνει πέναλτι.

Από τα έντεκα μέτρα ο Κίκε Γκαρθία δεν κατάφερε να νικήσει τον Γεωργιανό τερματοφύλακα, όμως ο διαιτητής, έδειξε επανάληψη, καθώς παίκτης της Βαλένθια είχε μπει στην περιοχή πριν την εκτέλεση του πέναλτι.

Ο Μαμαρντασβίλι και την δεύτερη φορά έπεσε σωστά και έσωσε, με τον Κίκε Γκαρθία να είναι εμφανώς απογοητευμένος.

Ωστόσο η Αλαβές, που ξεκίνησε με ορμή το ματς, βρήκε γκολ στο 6ο λεπτό. Ο Ντουάρτε έκανε τη σέντρα ο Κίκε Γκαρθία πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας όμως αυτή κατέληξε στα δίχτυα από τον Εζκάτσαρ για να γίνει το 1-0.

Ο Κίκε Γκαρθία, είχε ευκαιρία και στο 40 να σκοράρει, με την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι!

Στην επανάληψη, οι «νυχτερίδες» πίεσαν με στόχο το γκολ της ισοφάρισης, όμως δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Σίβερα. Καλύτερη στιγμή, το τετ α τετ του Λόπεθ στο 59 με τον πορτιέρε της Αλαβές να σώζει την ομάδα του. Το τελευταίο σφύργιμα βρήκε την Αλαβές να πανηγυρίζει την δεύτερή της νίκη και να φτάνει τους έξι βαθμούς όσους έχει και η Βαλένθια.

Αλαβές: Σίβερα, Γκοροσάμπελ, Μάριν, Σέντλαρ(75΄Σαμού), Ντουάρτε, Μπλάνκο(87΄Μπεναβίδες), Γκεβάρα, Γουρίδι(87΄Χάτζι), Αλκαΐν(66΄Σόλα), Γκαρθία(75΄Τενάλια), Ριόχα

Βαλένθια: Μαμαρανταβίλι, Γκαγιά, Εζκατσάρ(46΄Μοσκέρα), Ντιακαμπί, Φούλκιε, Λόπες(70΄Αμαλά), Πεπέλου, Γκέρα, Κορέια(46΄Πέρεθ), Ντούρο(81΄Ντομίνγκες), Αλμέιδα(62 Κανός).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.