Ολλανδία: Μάθημα στον Φρίμπονγκ

Ο Ρόναλντ Κούμαν δεν κάλεσε στην αποστολή της Ολλανδίας για τους αγώνες με Ελλάδα και Ιρλανδία τον εντυπωσιακό μπακ της Λέβερκουζεν Φριμπονγκ για να του δώσει ένα μάθημα.

H Λέβερκουζεν πετάει στην Μπούντεσλιγκα και είναι πρώτη με τρεις νίκες σε τρία παιχνίδια. Από τους πιο εντυπωσιακούς παίκτες των ασπιρίνων ο Ολλανδός δεξιός μπακ-χαφ Τζέρεμι Φρίμπονγκ ο οποίος έμεινε ξανά εκτός αποστολής για την Εθνική Ολλανδίας.

Ο Φρίμπονγκ είχε αρνηθεί κλήση στην Κ21 της χώρας για τα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος γιατί ήθελε να τον καλέσουν στην Εθνική Ανδρών. Δεν έγινε τότε δεν θα γίνει και τώρα για να γίνει μάθημα στον Ολλανδό μπακ και να έχει καλύτερη συμπεριφορά στο μέλλον.

“Δεν είμαστε καθόλου χαρούμενοι όταν παίκτες αρνούνται κλήσεις από τις μικρές εθνικές ομάδες. Αν το κάνεις αυτό και νομίζεις ότι θα παίξεις στην πρώτη ομάδα αμέσως είσαι γελασμένος. Δεν καταλαβαίνω μερικούς παίκτες, δεν γίνεται έτσι. Μπορείτε να πείτε ότι είναι ένα είδος τιμωρίας” είπε ο προπονητής Κουμαν μιλώντας για τον Φρίμπονγκ.

Ο 22χρονος μπακ φέτος σε τέσσερα επίσημα ματς έχει δύο γκολ και τρεις ασίστ σε 289 λεπτά συμμετοχής. Συμμετέχει σε γκολ κάθε 58 αγωνιστικά λεπτά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.