Το νέο απόκτημα της Νάπολι, Γέσπερ Λίντστρεμ αποκάλυψε πως αρνήθηκε πρόταση της Λίβερπουλ για να μετακομίσει στην Ιταλία.

Σημαντική προσθήκη στο ρόστερ της Νάπολι την φετινή χρονιά είναι ο ακραίος επιθετικός Γέσπερ Λίντστρεμ ο οποίος σε συνέντευξή του δήλωσε πως απέρριψε πρόταση της Λίβερπουλ για να μετακομίσει στους πρωταθλητές Ιταλίας.

“Υπήρχε έντονο ενδιαφέρον της Λίβερπουλ για εμένα αλλά στα αλήθεια πόσα λεπτά θα έπαιζα; Θα ήταν έξυπνο να πάω στην Λίβερπουλ; Είμαι φαν της Λίβερπουλ, σίγουρα θα ήταν μια αρκετά ενδιαφέρουσα περιπέτεια αλλά επειδή δεν πρόκειται να έπαιζα συνέχεια, προτίμησα να πάω σε άλλη ομάδα και να βλέπω τα παιχνίδια της στην τηλεόραση. Είμαι σε μια ηλικία που πρέπει να παίζω συνέχεια ποδόσφαιρο. Για αυτό πιστεύω ότι το να έρθω στη Νάπολι ήταν μια καλή επιλογή. Είναι ένας από τους καλύτερους συλλόγους στον κόσμο και μου είπαν ότι θα παίξω και θα έχω πολλές ευκαιρίες”.

Ο διεθνής Δανός ακραίος επιθετικός έκανε το ντεμπούτο του με τους παρτενοπέι στην εντός έδρας ήττα με 2-1 από τη Νάπολι. Έπαιξε δεκαπέντε λεπτά αντικαθιστώντας τον Πολιτάνο.