Γκούντογκαν: «Βαριά η ατμόσφαιρα στη Γερμανία»

Ο Ιλκάι Γκουντογκάν αποκάλυψε πως η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια της Γερμανίας είναι ιδιαίτερα βαριά.

Ο έμπειρος μέσος τόνισε πως οι παίκτες δεν κατάφεραν να αποδώσουν όσο καλά μπορούσαν με τον Χάνσι Φλικ στην τεχνική ηγεσία. Παράλληλα, ο Γκουντογκάν συμπλήρωσε πως η Γερμανία δεν έχει πλέον τη συνοχή, που τη χαρακτήριζε τα προηγούμενα χρόνια.

Χαρακτηριστικά, ο έμπειρος ποδοσφαιριστής δήλωσε: «Η ατμόσφαιρα στην ομάδα είναι αυτή τη στιγμή ένα μείγμα θλίψης, απογοήτευσης και απελπισίας. Ως παίκτης, έχω την αίσθηση πως απογοήτευσα τον Χάνσι, για να είμαι ειλικρινής. Ήταν πάντα συγκεντρωμένος, γεμάτος κίνητρα και ενέργεια. Δυστυχώς, ως ομάδα δεν καταφέραμε να μεταμορφώσουμε όλα τα παραπάνω στοιχεία σε κάτι».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Η συλλογικότητα ήταν αυτή που έκανε πάντα δυνατή την εθνική Γερμανίας. Τώρα έχουμε αρκετούς παίκτες παγκοσμίου επιπέδου, όμως ως ομάδα δεν έχουμε μπορέσει να βγάλουμε τα στοιχεία αυτά στο χορτάρι. Οι καλύτερες ομάδες είναι εκείνες που δίνουν το 100%. Συμβαίνουν τα λάθη αλλά δεν πρέπει να τα αποδεχόμαστε. Όταν πέρυσι κατέκτησα το Champions League με τη Μάντσεστερ Σίτι έκανα πάρα πολλά λάθη, αλλά εγώ και οι συμπαίκτες μου ήμασταν πάντα έτοιμοι να τα διορθώσουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.