Ντόρτμουντ: Δύσκολη η ζωή χωρίς Μπέλιγχαμ-Χάλαντ

Η Ντόρτμουντ δεν έχει καταφέρει ακόμα να αναπληρώσει την απουσία του Τζουντ Μπέλιγχαμ, ο οποίος εντάχθηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης και έκανε ένα λαμπρό ξεκίνημα στην ισπανική πρωτεύουσα.

Για άλλη μία φορά έδωσε τη λύση, σκοράροντας στις καυτστερήσεις το γκολ της νίκης επί της Ουνιόν Βερολίνου στην πρεμιέρα του Champions League την Τετάρτη. Ο Μπέλιγχαμ τραυματίστηκε και δεν έπαιξε όταν η Ντόρτμουντ έφερε ισοπαλία με τη Μάιντς 2-2 την τελευταία μέρα της Bundesliga την περασμένη σεζόν, επιτρέποντας στην Μπάγερν Μονάχου να πάρει τον τίτλο με διαφορά τερμάτων.

Ο Σάμπιτσερ πήγε στη Ντόρτμουντ από την Μπάγερν αφού έπεσε σε δυσμένεια στη βαυαρική ομάδα και ο Φέλιξ Νμέτσα ήρθε επίσης από τη Βόλφσμπουργκ. Κανένας από τους δύο δεν μπορεί να αντικαταστήσει όμως τον Μπέλιγχαμ και η Ντόρτμουντ στο σύνολό της δεν μπόρεσε να τον αντικαταστήσει επάξια, όπως δεν μπόρεσε να το κάνει και όταν ο πρώτος της σκόρερ Έρλινγκ Χάλαντ πήγε στη Μάντσεστερ Σίτι το προηγούμενο καλοκαίρι.

Από τους επιθετικούς της ομάδας, μόνο ο Ντόνιελ Μάλεν έχει καταφέρει να σκοράρει μέχρι στιγμής στη Bundesliga αυτή τη σεζόν.
Οι Ρέινα, Αλέρ και Μουκόκο, παρέμειναν στον πάγκο των αναπληρωματικών στο Παρίσι, στην ήττα από την Παρί. Ο Τέρζιτς εξακολουθεί να απολαμβάνει την στήριξη του συλλόγου, αλλά είναι σίγουρο, ότι θα δέχεται αυξανόμενη πίεση, εάν συνεχιστεί η μέτρια φόρμα των Βεστφαλών. Μετά το ματς με τη Βόλφσμπουργκ το Σάββατο, η Ντόρτμουντ επισκέπτεται τη Χόφενχαϊμ –όπου παραδοσιακά είχε προβλήματα στο παρελθόν– πριν υποδεχθεί τη Μίλαν στο Champions League.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.