Έξουμ: «Θα επιστρέψω μόνο για την Παριτζάν»

Ο Ντάντε Έξουμ ξεκαθάρισε πως θα επιστρέψει στην Ευρώπη, μόνο για την Παριτζάν.

Ο Αυστραλός παίκτης θα συνεχίσει την καριέρα του στους Ντάλας Μάβερικς και μίλησε για τη σχέση του με τον Λούκα Ντόντσιτς, αλλά και την επίτευξη του στόχου του, να επιστρέψει στο ΝΒΑ.

Αρχικά, ο Έξουμ δήλωσε: «Δε θα ξεχάσω τη σεζόν μου στην Παρτιζάν. Έλεγα και στους νέους συμπαίκτες μου στο Ντάλας πως είναι μια εμπειρία που πρέπει να τη ζήσουν και πως η ατμόσφαιρα από τον κόσμο είναι απίστευτη. Ήταν σαν όνειρο. Αν επιστρέψω κάποια στιγμή στην Ευρώπη, η Παρτιζάν θα είναι η πρώτη μου επιλογή, πιθανότατα και η μοναδική».

Στη συνέχεια, εμφανίστηκε ικανοποιημένος με την επιστροφή του στο ΝΒΑ: «Είχα βάλει στόχο να επιστρέψω στο ΝΒΑ και τα κατάφερα, αλλά σε αυτό με βοήθησαν πολύ η Παρτιζάν, ο κόουτς Ομπράντοβιτς και οι συμπαίκτες μου. Πήρα την ευκαιρία μου και τώρα θα προσπαθήσω να την αξιοποιήσω. Περιμένω να έχω έναν ρόλο και να δείξω τι μπορώ να κάνω στο γήπεδο».

Τέλος, ο Αυστραλός μίλησε για τον Ντόντσιτς: «Από την πρώτη μέρα άρχισε να με πειράζει, ως φίλος του Ερυθρού Αστέρα, αλλά του έδωσα να καταλάβει ποια ομάδα είναι η καλύτερη και πρωταθλήτρια. Ο Λούκα είναι φανταστικός τύπος, με υποδέχτηκε πολύ όμορφα, όπως και όλη η ομάδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.